HL Nangani Oil Grease Pump

Product: HL Nangani Oil Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Pilih ring sealing impor, ora gampang bocor lenga.
2. Posisi gagang digawe saka bahan khusus, ora gampang pecah.
3. Operasi sing dipercaya, umur layanan sing luwih dawa, rega sing kompetitif

HL Oil Grease Lubrication Pump Pambuka

Pompa pelumas pelumas HL Series digunakake ing mesin CNC, pusat mesin, jalur produksi lan alat mesin, penempaan, tekstil, plastik, karet, pertambangan, metalurgi, konstruksi, percetakan, kimia, farmasi, pengecoran, panganan lan industri mekanik liyane. peralatan lan introduksi sistem pelumasan peralatan mekanik lan peralatan.
Pompa pelumas pelumas HL Series yaiku jinis piston sing dioperasikake kanthi manual, pompa pelumas pelumas lenga. Nalika nangani pump wis ditarik, meksa bakal miwiti kanggo luwih kanggo push grease utawa lenga disimpen ing kamar pump kanggo lubrication titik. Nalika gagang dirilis, piston bakal nresep pelumas utawa lenga menyang kamar pump dening pasukan spring.
HL Series Oil Grease Lubrication Pump Aplikasi:
Pompa pelumas iki bisa digabung karo distributor throttle kanggo mbentuk sistem pelumasan. Lemak utawa viskositas lenga sing disaranake yaiku N20-N1000.

HL Tunggal lan Dual stopkontak Ngalahake Oil Grease Pump
HL06 stopkontak Tunggal Nangani Oil Grease Pump
HL06 Dual stopkontak Ngalahake Oil Grease Pump
HL08 stopkontak Tunggal Nangani Oil Grease Pump
HL08 Dual stopkontak Ngalahake Oil Grease Pump
HL Nangani Oil Grease Pump Parts

Kode Pesenan Pompa Lubrication Lemak HL

HS-HL06 / 08-S4*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) HL = HL Series Oil Grease Lubrication Pump
(3) 06 = Ukuran 06 Series ; 08 = Ukuran 08 Series
(4) S = Port Outlet Tunggal ; D = Port Outlet Ganda
(5) 4= Kuningan konektor ukuran 4mm; 6= Kuningan konektor ukuran 6mm
(6) Kanggo Informasi Luwih Luwih

HL06 Oil Grease Lubrication Pump Dimensi

HL06 Ngalahake Oil Grease Pump Dimensi

HL08 Oil Grease Lubrication Pump Dimensi

HL08 Ngalahake Oil Grease Pump Dimensi