Katup Kontrol Arah Hidrolik Seri YHF RV

Product: YHF / RV Hydraulic Directional Control Valve
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 200 bar
2. Kurang meksa mundhut ing pump lubrication
3. Operasi kerja sing dipercaya, pangaturan tekanan sensitif.

Produk Dilengkapi:
kanggo DRB-L Pompa Lubrication Seri:
DRB-L60Z-H, DRB-L60Y-H, DRB-L195Z-H, DRB-L195Y-H, DRB-L585Z-H

 

Prinsip YHF,-RV-Hydraulic-Directional-Control-ValveKatup kontrol arah hidrolik HF / RV digunakake kanggo pompa terpusat jinis cincin listrik ing sistem pelumasan, DRB-L pompa lubrication grease output gantian lan ngirim grease utawa lenga kanggo loro pipa nyediakke utama, langsung ngalih spool saka HF / RV hydraulic katup kontrol arah dening meksa saka pipa utama. Tekanan prasetel arah hidraulik diijini diatur kanthi gampang, struktur katup HF / RV prasaja, operasi kerja sing dipercaya.

Prinsip Katup Kontrol Hidraulik HF/RV:
– Port saka T1 , T2, T3, T 4 nyambung menyang stopkontak padha kanggo piranti panyimpenan lenga.
- Output pelumas utawa lenga saka pompa posisi 1 diwenehake saka port inlet S liwat katup spool utama MP menyang pipa grease/lenga L1 (pipe line I) lan tekanan passage saka katup geser pilot Pp ditrapake kanggo spool utama kiwa kamar. Pipa pasokan minyak L2 dibukak menyang tangki minyak liwat port T1.
- Pungkasan pipa pasokan minyak L1 disambungake menyang port bali R1, lan nalika tekanan ing mburi ngluwihi tekanan prasetel, spool pilot di-push menyang kamar tengen.
– Posisi 2 katup geser pilot Pp obah ing sisih tengen, sisih kiwa katup spool utama Mp dibukak menyang reservoir minyak liwat port T3, pelumas output pompa ditekan ing sisih tengen tutup spool utama, di-push menyang sisih kiwa. Kontak ing tuas indikator katup spool nyerang saklar stroke LS lan ngirim sinyal menyang kabinet kontrol kanggo mungkasi pompa.
- Posisi 3 klep geser utama Mp dipindhah menyang sisih kiwa, kanggo ngrampungake tumindak ngalih arah, grease output pompa maneh dening katup geser utama dikirim menyang pipa pasokan listrik L2 (pipa Ⅱ), pipa pasokan minyak L1 menyang pelumas / reservoir lenga liwat port T2.

Katup Kontrol Arah Hidrolik HF/RV Dianggo:
- Katup YHF-L1 dipasang ing DRB-L pompa lubrication kanthi laju aliran 585 mL / min lan dipasang ing piring dhasar. Katup - YHF-L2 dipasang ing pompa pelumasan DRB-L kanthi tingkat aliran 60 lan 195 mL / min.
-YHF-L1-jinis katup imbuhan meneng dextral nambah meksa, kiwa nguripake mudhun meksa. YHF-L2-jinis katup sisih tengen nyetel tekanan mudhun, nambah tangan kiwa.
- Nalika njabut katup YHL-L2 saka pompa lubrication DRB-L lan njabut tutup tutup YHF-L1, nyetel release meneng imbuhan rampung.

Kode Pesen Katup Kontrol Arah Hidrolik Seri YHF/RV

HS-YHF (RV)-L-1*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YHF (RV) = Katup Kontrol Arah Hidrolik YHF/RV Series
(3) L= Tekanan maks 20Mpa/200bar
(4) seri no.
(5) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Hydraulic Directional Control Valve Data Teknis Seri YHF/RV

modelMaks. TekananAdj. TekananAdj. Range tekananMundhut TekananSambungan Pipabobot
YHF-L1 (RV-3)200Bar50Bar30 ~ 60Bar17RC3446.5kg
YHF-L2(RV-4U)2.7M16x1.57kg

Katup Kontrol Directional Hidrolik YHF-L1 / RV-3 Dimensi

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak

Daftar Bagian YHF-L1:
1: Pipa I karo port stopkontak Rc3/4; 2: Pipa II karo port stopkontak Rc3/4; 3: port konektor panyimpenan grease Rc3/4
4: Rc3/4 Screw bolt x2; 5: Pompa sambungan Rc3/4; 6: bolongan Instalasi 4-Φ14; 7: Tekanan adj. meneng
8: Pipa aku karo port bali Rc3/4; 9: Pipa II karo port stopkontak Rc3/4

Katup Kontrol Directional Hidrolik YHF-L2 / RV-4U Dimensi

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak

Daftar Bagian YHF-L2:
1: Port mriksa tekanan ing pipa bali Rc1/4; 2: Tekanan adj. meneng ; 3: port instalasi katup safety 4-M8
4: Pipa I karo port stopkontak M16x1.5; 5: Pipa I karo port bali M16x1.5; 6: Pipa II karo port bali M16x1.5;
7: Pipa II karo port stopkontak M16x1.5 ; 8: bolongan Instalasi 4-Φ14; 9: Screw plug kanggo Anti-bali meksa Rc1/4