Product: DXF Hydraulic Check Valve 
Kauntungan Produk:
1. Aplikasi kanggo lenga hidrolik, katup sing diblokir siji-sijine
2. Maks. tekanan operasi nganti 0.8Mpa/80bar
3. Enem ukuran diameteripun kanggo pilihan, mung instalasi vertikal

 

Vertikal hydraulic tutup lenga mriksa DXF seri digunakake kanggo lenga hydraulic, siji cara mriksa, sambungan Utas vertikal tutup terisolasi, biasane dipasang ing ngarepe pump hydraulic kanggo nglindhungi pump utawa ing baris bali lenga supaya nyegah aliran lenga bali.

Katup pamriksa lenga hidrolik Katup DXF minangka salah sawijining aliran gratis lan cara oposisi diblokir, maksimal. operasi tutup punika 0.8Mpa, kanggo kelas viskositas medium digunakake N22 ~ N460.

Kode Pesenan Katup Cek Oli Hidrolik Seri DXF

HS-DXF-10C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) DXF = Katup Priksa Oli Hidrolik DXF
(3) Size = 10 (10mm), deleng grafik ing ngisor iki
(4) C = wesi tuang ; S = Baja tahan karat
(5) = Kanggo informasi luwih lengkap

Hydraulic Oil Check Valve DXF Data Teknis & Dimensi

modeldina.Maks. TekanandDHH1Abobot
DXF-1010mm0.8MPaG3 / 8 ″4010030351.2kgs
DXF-1515mmG1 / 2 ″4011040321.2kgs
DXF-2525mmG15011545401.8kgs
DXF-3232mmG1 1/4 ″5512055452.0kgs
DXF-4040mmG1 1/2 ″6012055522.2kgs
DXF-5050mmG27512865683.4kgs

Vertikal Hydraulic Oil Priksa Valve DXF