Distributor Progresif ZP-A, Seri ZP-B

Product: Distributor Progresif Seri JPQ-K (ZP), Distributor Progresif Pelumasan Kanggo Sistem Pelumasan Tengah
Kauntungan Produk:
1. Volume pakan saka 0.07 nganti ml / stroke opsional
2. JPQ-K, Seri ZP kanggo kabutuhan volume pakan sing beda, maks. tekanan nganti 160 bar
3. Volume ditandhani ing saben babagan kanggo panggantos utawa ndandani, gampang pangopènan

Kode sing padha karo ZP & JPQ-K:
ZP-A = JPQ1-K
ZP-B = JPQ2-K
ZP-C = JPQ3-K
ZP-D = JPQ4-K

Distributor seri JPQ-K (ZP) minangka pembagi pelumasan progresif, sing kasusun saka luwih saka 3 bagean segmen individu, disegel lan dipasang bebarengan. Saben distributor terintegrasi kasusun saka segmen ndhuwur (A), segmen tengah (M) lan segmen pungkasan (E). Potongan minimal saka bagean tengah kudu ora kurang saka 3 potongan, tambahan kanggo bagean ndhuwur lan pungkasan saben, nalika max. nomer bagean tengah kudu 10 bêsik contone.

3 bagean ing ngisor iki kudu dipasang minangka susunan dhasar:Segmen JPQ-K-ZP

Segmen A yaiku Segmen Awal
Segmen M yaiku Segmen Sedheng
Segmen E yaiku Segmen Akhir

Yen ana nomer tambahan kanggo titik pelumasan utawa volume pelumas sing dibutuhake kanggo nambah, kasedhiya kanggo gabungke segmen sabanjure (sambungan ruang njero), utawa kanthi nambah blok gabungan utawa disambungake karo tee dadi stopkontak siji (Jalur pasokan diblokir yaiku ora diijini).

Seri JPQ-K (ZP) distributor progresif bisa digabungake miturut jumlah pelumas sing dibutuhake kanggo titik pelumasan sing beda lan jumlah titik pelumasan.
Yen sistem lubrication tengah mbutuhake akeh titik lubrication utawa titik lubrication decentralized, volume loro-tingkat utawa telung volume dipakani kang kasedhiya kanggo sumber lenga utawa pelumas ing baris progresif kanggo lubricating titik. (Volume rong tingkat asring kanggo medium lenga, lan volume pakan lemak biasane kanggo medium pelumas).
Indikator sirkulasi kanthi distributor progresif seri JPQ-K (ZP) bisa dilengkapi kanggo ngawasi status operasi sistem pelumasan (opsional). Indikator over-pressure utawa katup safety bisa dilengkapi kanggo nuduhake kakehan lubrication.

Kode Pesenan Distributor Progresif Seri JPQ-K (ZP).

HS-6JPQ1,2,3,4 -K (ZP-A, B, C, D)-2-K / 0.2--
(1)(2)(3)(4)(5) (6) (7) (8)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) Outlet Panganan nomer = 6~ 24 Opsional
(3) Tipe Distributor = ZP-A (JPQ1-K), ZP-B (JPQ2-K), ZP-C (JPQ3-K), ZP-D (JPQ4-K) Distributor Progresif
(4) Nomer Segmen = 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 Opsional
(5) Tekanan Nominal K = 16MPa(2,320PSI)
(6) Volume pakan: ZP-A: 0.07ml/stroke; 0.1 ml / stroke; 0.2 ml / stroke; 0.3 ml / stroke; ZP-B: 0.5ml/stroke; 1.2 ml / stroke; 2.0 ml / stroke
ZP-C : 0.07ml/stroke; 0.1 ml / stroke; 0.2 ml / stroke; 0.3 ml / stroke; ZP-D : 0.5ml/stroke; 1.2 ml / stroke; 2.0 ml / stroke
(7) ngilangi: Tanpa Ngalih Watesan;  L= Kanthi Ngalih Limited
(8) ngilangi: Tanpa Indikator Over-pressure;  P= Kanthi Indikator Over-Pressure

Data Teknis Seri JPQ-K (ZP) Distributor Progresif

modelVolume saben stopkontak

(ml / stroke)

Tekanan Retak

(Bar)

Segmen Tengah No.Outlet No.Maks. Tekanan Kerja (Bar)
JPQ1-K (ZP-A)0.07, 0.1, 0.2, 0.3≤103 ~ 126 ~ 24160
JPQ2-K (ZP-B)0.5, 1.2, 2.03 ~ 126 ~ 24
JPQ3-K (ZP-C)0.07, 0.1, 0.2, 0.34 ~ 86 ~ 14
JPQ4-K (ZP-D)0.5, 1.2, 2.04 ~ 86 ~ 14

Distributor Lubrication JPQ-K (ZP) Fungsi Operasi

Progresif Distributor ZP-A/B-fungsi

Pelumas ditekan menyang ruang piston liwat saluran mlebu, meksa saben piston kanthi tertib.
Gambar A: Piston A gerakane, lan dipencet pelumas kanggo nos. 6 suket.
Gambar B: Piston M gerakane, lan dipencet pelumas kanggo nos. 1 stopkontak.

Progresif Distributor ZP-A/B-fungsi

Gambar C: Piston E gerakane, lan dipencet pelumas kanggo nos. 2 stopkontak.
Nggambar D: Piston A obah, lan dipencet pelumas kanggo nos. 3 stopkontak.

Progresif Distributor ZP-A/B-fungsi

Gambar E: Piston M gerakane, lan dipencet pelumas kanggo nos. 4 stopkontak
Gambar F: Piston E gerakane, lan dipencet pelumas kanggo nos. 5 suket

Distributor Progresif JPQ1-K; JPQ3-K (ZP-A; ZP-C) Dimensi Instalasi

Distributor Progresif ZP-A-Dimensi
Outlet No.681012141618202224
Segmen No.3456789101112
H (mm)48648096112128144160176192
Bobot (Kg)0.901.201.501.702.02.302.502.803.13.3

Distributor Progresif JPQ2-K (ZP-B) I Dimensi Instalasi

Distributor Progresif ZP-B-Dimensi
Outlet No.681012141618202224
Segmen No.3456789101112
H (mm)75100125150175200225250275300
Bobot (Kg)3.54.55.56.57.58.59.510.511.512.5