distributor kw lubrication dual-line

Product: Distributor KW Dual Line
Kauntungan Produk:
1. Two line grease dipakani lubrication distributor karo meksa 20Mpa
2. 5 Jinis port stopkontak kanggo pilihan opsional
3. Indikator katon lan gampang grease volume luwes

Distributor KW Kab

KW Series Fungsi Pambuka

Dual line distributor KW seri digunakake kanggo dual line sistem lubrication terpusat karo max. meksa apa 200bar, liwat piston ing kamar KW distributor baris dual kanggo disebaraké grease utawa lenga langsung kanggo saben lubrication dibutuhake titik lan pelumas utawa lenga diwenehake dening loro pipo gantian ing meksa sistem.

Ana port stopkontak dirancang ing ngarep lan sisih ndhuwur lan ngisor saka dual line distributor seri KW minangka loro-cara grease stopkontak. Outlet baris ndhuwur ngarep seri KW cocog karo sisih ndhuwur outlet lan outlet baris ngisor ngarep cocog karo sisih ngisor outlet gumantung saka pipa sing dibutuhake kanggo pilihan.

Distributor KW Dual line bisa kanggo Feed pelumas utawa lenga sapisan saka sisih ndhuwur lan ngisor nalika film piston maju lan mundur. Distributor baris dual KW trep kanggo nambah jumlah pelumas utawa pakan minyak kanggo ngganti jumlah pelumas sing ganjil, ndhuwur lan ngisor sing cocog karo stopkontak minyak uga duwe kombinasi struktur, mung kanthi nyopot bolt ing port outlet lan kepasang dening Rc1/4 bolt. Seri KW distributor baris ganda bisa langsung katon saka rod indikator kanggo ndeleng karya distributor, nanging uga kanthi nyetel sekrup ing sawetara sing ditemtokake supaya gampang nyetel jumlah pelumas / lenga menyang saben stopkontak.

Kode Pesenan Seri KW

KW-36
(1)(2)(3)

(1) Jinis dhasar = KW seri Dual line distributor
(2) Ukuran = 2 / 3 / 4 / 5
(3) Jumlah discharging (Outlet) = 2 port / 4 port / 6 port / 8 port / 10 port

Data Teknis Seri KW

model:
KW-2 / 4 / 6 / 8 seri Dual Line Distributor
Port Feeding Output:
Loro (2; 4; 6; 8; 10 opsional)port
Bahan Baku:
- wesi tuang (Default, hubungi kita kanggo bahan liyane)
– 45# Kekuwatan dhuwur saka baja karbon (Opsional)
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 200bar/2900psi (Cast iron)
Tekanan Mulai Kerja:
Crackin ing: 18bar / 261psi

Sambungan Utas Jalur Pasokan:
Rc3 / 8
Sambungan Utas Feeding Line:
Rc 1/4, Rc 1/8
Nyetel aliran saben giliran
0.04cm3 ~ 0.15 cm3
Jumlah mundhut
0.10cm3 ~ 5.0 cm3
Perawatan lumahing:
Dilapisi seng utawa dilapisi nikel, hubungi kita kanggo syarat khusus
Minimal Order Quantity:
Mangga takon kita
Panggonan Asal:
China

Data Teknis saka seri Dual line distributor KW:

modelOutlet No.Volume Pakan / StrokeAdj. saben rotasi menengmeksa makaryabobot
KW-2220.1 ~ 0.6ml0.04ml200Bar0.7kg
KW-2440.1 ~ 0.6ml0.04ml1.1kg
KW-2660.1 ~ 0.6ml0.04ml1.5kg
KW-2880.1 ~ 0.6ml0.04ml1.9kg
KW-3220.2 ~ 1.2ml0.06ml1.5kg
KW-3440.2 ~ 1.2ml0.06ml2.5kg
KW-3660.2 ~ 1.2ml0.06ml3.5kg
KW-3880.2 ~ 1.2ml0.06ml4.5kg
KW-310100.2 ~ 1.2ml0.06ml5.5kg
KW-4220.6 ~ 2.5ml0.10ml1.5kg
KW-4440.6 ~ 2.5ml0.10ml2.5kg
KW-4660.6 ~ 2.5ml0.10ml3.5kg
KW-4880.6 ~ 2.5ml0.10ml4.5kg
KW-5221.2 ~ 5.0ml0.15ml1.5kg
KW-5441.2 ~ 5.0ml0.15ml2.5kg
KW-5661.2 ~ 5.0ml0.15ml3.5kg
KW-5881.2 ~ 5.0ml0.15ml4.5kg

Catetan: Panggunaan seng nembus conthong medium ora kurang saka 295 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm grease (NLGI0 # 1 #) utawa bahan viskositas luwih saka N68 lubricating lenga; panggunaan suhu sekitar -10 ℃ ~ 80 ℃; meksa apa ngisor 100bar yen lenga minangka medium.

Dimensi Instalasi Seri KW

kw lubrication dual-line distributor Dimension
modelABCCCDEFGGGHIJKKK
Seri KW-2027202020406794121/821.54032.519
Seri KW-303218242245761081401721227544430
Seri KW-40321824224576108140/1227544430
Seri KW-50321824224576108140/1227544430
modelLLLMNPQRSTUWXYZ
Seri KW-2033165483277265380107/Rc1 / 8Rc3 / 87
Seri KW-30571979116527316294126158Rc1 / 4Rc3 / 89
Seri KW-40571979129527316294126/Rc1 / 4Rc3 / 89
Seri KW-50571979132527316294126/Rc1 / 4Rc3 / 89