Unit Pompa Gear Vertikal Seri LBZ

Product: Unit Pompa Gear Instalasi Vertikal LBZ
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nganti 0.63 Mpa
2. 6 Jinis pompa gear opsional, dilengkapi motor listrik
3. Kanggo macem-macem kahanan kerja industri, kasedhiya kanggo panggantos

PUMP PRESSURE: Nganti 6.30 Mpabar
CONTROL METHOD: Daya listrik
APLIKASI Peralatan Hydraulic & Lubrication
JENIS SAMBUNGAN:Instalasi Vertikal
CONTROL METHOD: Listrik
PART NOS .: Seri HS-LBZ
MUNGKIN MENINGGALKAN: Mangga dipriksa tablet Data Teknis ing ngisor iki
KODE HS: 84122990.90
PART NOS .:  
RELATED PARTS:

LBZ Vertikal Power Gear Pump Unit Pambuka

Pompa gear vertikal Seri LBZ kanthi motor listrik, sing digunakake kanggo macem-macem peralatan pelumasan industri, sistem pelumas, unit pompa minyak gear vertikal iki kanggo ngirim minyak pelumas uga bisa digunakake minangka sistem transmisi tenaga hidrolik utawa minangka cairan pelumas non-korosif. medium. Pompa gear vertikal LBZ kasedhiya kanggo pelumas industri utawa lenga hidrolik saka medium sing ditrapake kanthi viskositas N22 nganti N46 (cocog karo SO VG22-VG460).

LBZ Vertikal Power Gear Pump Unit Kode Pesen & Data Teknis

HS-LBZ-16-1.1*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) LBZ = Unit Pompa Gear Daya Vertikal LBZ
(3) Gear Pump Flow Rate = 16 L/min. (Deleng tabel ing ngisor iki)
(4) Tenaga Motor Listrik = 1.1Kw (Deleng tabel ing ngisor iki)
(5) Kanggo Informasi Luwih Luwih

modelTekanan Nominal
(MPa)
Pump GearListrik Motorbobot

(Kg)

modelNominal (Alur/min)Nyedhot

(Mm)

modelDaya (KW)
LBZ-160.63CB-B1616500Y90S-4-B51.1042
LBZ-25CB-B252543
LBZ-40CB-B4040Y100L1-4-B52.2065
LBZ-63CB-B636367
LBZ-100CB-B100100Y112M1-4-B54.0099
LBZ-125CB-B125125100

Unit Pompa Gear Daya Vertikal LBZ Ukuran Umum:

Ukuran Instalasi Unit Pompa Gear LBZ

modeldd1d2d3d4AbLHH1
LBZ-16G3 / 4 "G3 / 4 "111652005032155460282
LBZ-25468
LBZ-40G1 "G3 / 4 "152152505534180528336
LBZ-63540
LBZ-100G1 1 / 4 "G1 "152152506536210615356
LBZ-125622