Elemen Pompa Lincoln

Product: Elemen Pompa Lincoln
Kauntungan Produk:
1. unsur Pump kanggo Lincoln lubrication grease pump
2. Utas standar kanggo gampang ngganti pompa Lincoln, garansi winates 1 taun
3. Persis stroke pangiriman piston, strictly dimensi fitness antarane komponen

 

Lincoln Pump Element Pambuka

Unsur pump Lincoln dirancang kanggo cocog karo unsur Lincoln lubrication pump pelumas, kanggo ngganti lan njaga pump pelumas sawijining.

Mangga dipriksa Gambar ing ngisor iki saka Lincoln pump unsur asas kang nuduhake eksentrik mimpin dening motor listrik, piston saka pump unsur bakal operasi kaya ing ngisor iki rong tahap:

  • Pelumas disedot liwat reservoir pelumas nalika piston ditarik menyang sisih kiwa kamar unsur.
  • pelumas wis dispensed liwat kamar unsur kanggo saben titik lubrication sambungan liwat distributor pelumas.

Lincoln-Pump-Element-Principle
1. Eksentrik ; 2. Piston; 3. Spring; 4. Priksa katup

Kode Pesenan Elemen Pompa Lincoln

HS-LKGAME-M*
(1)(2)(3)(4)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) LKGAME = Elemen Pompa Lincoln
(3) M Utas = M22x1.5
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Struktur Batin Pompa Lincoln

Lincoln Pump Element Struktur Batin
1. Piston; 2. Bali Spring; 3. Priksa katup

Ukuran Elemen Pompa Lincoln

Ukuran Elemen Pompa Lincoln