vskh

Product: Distributor pelumas pelumas VSKH-KR
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 40Mpa
2. Dual line grease dipakani lubrication, Indikator dilengkapi
3. Penyesuaian volume pelumas kasedhiya, saka 0 nganti 1.5ml / stroke

Port stopkontak distributor pelumas VSKH-KR dumunung ing sisih ndhuwur lan ngisor distributor, ngeculake pelumas saka loro-lorone port stopkontak nalika piston gerakane positif lan negatif. Distributor pelumas VSKH-KR bisa mirsani operasi divider pelumas langsung saka rod indikator, lan nyetel volume pakan pelumas menyang sawetara sing ditemtokake kanthi sekrup penyesuaian.

Distributor pelumas seri VSKH-KR kasedhiya kanggo digunakake ing sistem pelumasan terpusat pelumas loro-line kanthi tekanan nominal 40M Pa. Nyedhiyakake pelumas kanthi tabung pelumas dual line minangka alternatif, tekanan pelumas langsung mindhah piston distributor lan ngontrol tumindake. kanggo nransfer pelumas menyang saben titik pelumasan kanthi distribusi pelumas kanthi kuantitatif.

Kode Pesenan Distributor Pelumas Seri VSKH-KR

VSKH2-KR*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dhasar =Distributor Pelumas seri VSKH
(2) Pelabuhan Discharge = 2 / 4 / 6/8 Opsional
(3) KR = Kanthi Indikator
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis Seri VSKH-KR Distributor Pelumas

modelMaks. TekananTekanan CrackVolume Feeding LemakAdj. Volume saben siklus.
VSKH2 / 4/6/8-KR40Mpa/400Bar1.5Mpa0 ~ 1.5 ml / stroke0.05mL

Distributor pelumas VSKH-KR Dimensi Instalasi

Lubricant-Distributor-VSKH-KR-dimensi
model VSKH2-KR VSKH4-KR VSKH6-KR VSKH8-KR
 L1 52 80 108 136
 L2 36 64 92 120