Distributor Pelumas Seri VW – Distributor Pelumas Garis Ganda, Distributor Pelumas Lemak lan Lenga

Product:  Distributor Lubricat VW, Distributor Lemak lan Lenga
Kauntungan Produk:
1. Kasedhiya kanggo sistem pelumasan kanthi tekanan kerja 20Mpa
2. Laju aliran output saka 0.03mL/stroke nganti 5.0mL/stroke kanthi luwes
3. Outlet port saka 2 no. kanggo 10nos. kanggo opsional, dilengkapi ing sistem lubrication terpusat

Distributor pelumas seri VW yaiku distributor pelumas dual line, nggunakake medium minangka pelumas utawa lenga distributor pelumas. Distributor pelumas seri VW dirancang kanggo sistem pelumasan terpusat pelumas dual line ing ngendi max. tekanan operasi ora ngluwihi 20Mpa. Ana rong pipa sing nyuplai pelumas utawa lenga kanthi gantian ing tekanan dhuwur, aliran cairan dikontrol dening gerakan piston distributor menyang saben titik pakan, kanggo ngrampungake distribusi kuantitatif pelumas menyang titik lubrication.

Pelumas distributor seri VW kasedhiya kanggo mili grease utawa lenga metu saka sisih ndhuwur lan mudhun saka distributor, tumindak positif lan negatif saka piston, mungguh dipakani grease saka port stopkontak dumunung ing sisih ndhuwur lan sisih ngisor distributor VW. Distributor pelumas seri VW dilengkapi indikator sing diamati lan kasedhiya kanggo mriksa kondisi operasi normal nalika rod indikator munggah lan mudhun, distributor pelumas iki uga bisa diatur kanthi sekrup ing kisaran sing ditemtokake supaya gampang nyetel volume pelumas. .

Distributor Pelumas VW Series Kondisi Kerja:
1. Media tartamtu kudu digunakake ing lingkungan tartamtu.
2. Distributor pelumas kudu dilengkapi tutup protèktif sing dipasang ing bledug, kelembapan, lingkungan sing atos.
3. Meneng imbuhan saka volume dipakani grease kudu diatur nalika rod Indikator retracted, lan ngencengi meneng ngunci sawise imbuhan.
4. Ing distributor munggah lan mudhun sisih antarane stopkontak grease cocog digabungake karo grease metu saka struktur, ngganti nos aneh. bandar pelumas, ngaco metu bolt ing bolongan nalika operasi, plug ing port karo R1 / 4 "bolt yen port stopkontak ora perlu kanggo nggunakake.
5. Lumahing soyo tambah karo distributor pelumas kudu Gamelan, instalasi bolts ngirim ora banget nyenyet, supaya dadi ora kanggo mengaruhi operasi normal

Kode Pesenan Distributor Pelumas VW Series

VW-10-2*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dhasar = VW Series Dual Line Distributing Valve, Distributor pelumas
(2) Size=10; 30; 50 Opsional
(3) Pelabuhan Discharge = 2 / 4 / 6 / 8 / 10 Opsional
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis VW Series Distributor Pelumas

modelMaks. TekananTekanan CrackVolume mL/sik.Volume dening adj. meneng saben babak
VW-1020MPa≤1.5MPa0.03-0.30.03ml
VW-30≤1.2MPa0.2-1.20.07ml
VW-50≤1.0MPa0.6-5.00.14ml

Cathetan: Medium sing ditrapake yaiku lenga pelumas kanthi viskositas ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) grease 1 / 10mm (NLGI0 # ~ 1 #) utawa kelas viskositas luwih gedhe tinimbang N68; Suhu sekitar -10 ℃ ~ 80 ℃, Kanggo lenga pelumas, bisa digunakake ing tekanan 10MPa.

Ukuran Instalasi Distributor Pelumas VW

Dimensi Distributor Pelumas VW
modelABCDEFGHJKLMNPQRSTUVXY
VW-10386388113/608833383926.546251922477297/8Rc1 / 87
VW-3048801121441766010133383926.546322427599112315510.5Rc1 / 49
VW-505087124161/79135.550.55748305737252966103140/10.5Rc1 / 49