Indikator Aliran Minyak Pelumas YXQ

Product: Indikator Aliran Minyak Pelumas YXQ 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 4 bar
2. Ukuran indikator saka 10mm ~ 80mm
3. Utas lan sambungan flange kanggo pilihan

Seri Indikator Aliran Minyak YXQ:
YXQ-10, YXQ-15, YXQ-20, YXQ-25, YXQ-32, YXQ-40, YXQ-50, YXQ-80

Indikator aliran lenga YXQ Lubricating digunakake kanggo sistem lubrication lenga, kang bisa visual mirsani tingkat saka aliran lenga lan liwat piranti pemancar kanggo ngirim sinyal weker kanggo ngelingake kekurangan lenga utawa aliran bejat, supaya entuk ngawasi long-distance utawa kontrol aliran, medium viskositas kelas kasedhiya N22 - N460 lubricants. Diameter saka DN10 ~ DN50 minangka sambungan Utas, DN80 minangka sambungan flange karo max. tekanan 4 bar.

Indikator aliran lenga YXQ Lubricating minangka kombinasi piranti pemancar sirkuit terpadu, sing luwih apik tinimbang indikator aliran minyak liyane nggunakake piranti ing magnet, piranti pemancar relay reed duweni akeh kaluwihan, kayata tumindak sensitif, dipercaya, stabil, umur dawa.

Indikator Aliran Minyak Pelumas YXQ Dianggo:
1. Indikator aliran lenga YXQ Lubricating bakal ngirim siji nalika aliran rusak bakal ngetokake piranti sinyal kanggo ngirim weker.
2. Instalasi saka YXQ lubricating Indikator aliran lenga kudu tindakake arah aliran lenga sawijining, lan tetep tingkat horisontal, ora bisa diinstal vertikal, ora instalasi kuwalik diijini.
3. Sambungan sing cocog saka dawa Utas njaba ora bisa luwih gedhe tinimbang dawa Utas internal Indikator, umume ora luwih saka 16mm, kanggo nyegah Utas external lan spool saka Indikator aliran tabrakan, kanggo efek saka nggunakake.
4. Ing konsep nul pitunjuk kanggo menehi cathetan: Iki tegese ora ana meksa ing sistem (utawa rampung unloading) ing cilik saka respon pitunjuk cenderung kanggo nul.
5. Nalika sistem (ngarep inlet kembang lenga) wis tekanan tartamtu, utawa malah Nilai cilik, banjur pointer wis maca tartamtu.

Kode Pesenan Indikator Aliran Minyak Pelumas YXQ

HS-YXQ-10*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YXQ = Indikator Pelumas Lenga Lenga
(3) Ukuran Indikator (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Indikator Aliran Minyak Pelumas Data Teknis lan Dimensi Seri YXQ

YXQ Lubricating Oil Aliran Indikator Dimensi
modelSize (mm)Maks. Tekanan
(MPa)
sambunganLDHhBD1Sbobot
(Kg)
YXQ-10100.4G3 / 81368071307547.3412.1
YXQ-15150.4G1 / 21368071307547.3412.1
YXQ-20200.4G3 / 41368071307552473.5
YXQ-25250.4G116010096358560523.8
YXQ-32320.4G11 / 4160100101408566584.2
YXQ-40400.4G11 / 2190110101459076664.5
YXQ-50500.4G2200110112509092804.8
YXQ-80800.4Flange DN8026017019080~ 140200200~ 9.8