Segmen Distributor Lubrication Seri PSQ

Product: Divider Segmen Distributor Lubrication PSQ
Kauntungan Produk:
1. Kanggo peralatan sistem lubrication maju
2. Luwih saka atusan titik lubrication kasedhiya
3. Maks. operasi tekanan nganti 10Mpa, 3pcs ~ 6pcs segmen kasedhiya

Segmen distributor pelumas seri PSQ yaiku distributor pelumas progresif, pembagi segmen pelumasan kanggo pompa pelumas progresif utawa pompa pelumasan multi-pinot (DDB-10, DDB-18 or DDB-36) kanggo nggabungake sistem pelumasan tengah sing progresif, sing kanthi otomatis nransfer pelumas menyang luwih saka satus titik pelumasan ing nyetel wektu lan jumlah.

Saben blok segmen saka seri PSQ lubrication kasedhiya kanggo nglengkapi piranti indikator, mriksa kondisi dipakani grease gampang nalika digunakake utawa bakal bisa kanggo nglengkapi saklar listrik kanggo ngawasi sawijining operasi.
Kanggo tingkat aliran dipakani gedhe, bagean distributor lubrication bisa dipasang opsional minangka saben requirement kanggo pindho volume grease dipakani, mangga dipriksa drawing ngisor: distribusi saka grease.

psq-nambah-grease-volume-jinis

Kode Pesenan Segmen Distributor Pelumas Seri PSQ

QSP3-1 (A)*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dhasar = Segmen Distributor Lubrikasi PSQ
(2) Nomer Segmen = 3 ~ 6 biji. kanggo pilihan
(3) Series = 1, 1A, 3, 3A, 3B
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis Seri PSQ Segmen Distributor Lubrikasi

modelSegmen No.Pelabuhan Pangan No.Maks. TekananVolume saben Portbobot
PSQ-313610 Mpa0.15 ml / Sik.0.9kgs
PSQ-41481.2
PSQ-515101.81.2
PSQ-616121.8
PSQ-31A360.3 ml / Sik.0.9
PSQ-41A481.2
PSQ-51A5101.5
PSQ-61A6121.8
PSQ-33360.5 ml / Sik.6.8
PSQ-434811.3
PSQ-5351012.2
PSQ-6361213.7
PSQ-33A361.2 ml / Sik.6.8
PSQ-43A4811.3
PSQ-53A51012.2
PSQ-63A61213.7
PSQ-33B362.0 ml / Sik.6.8
PSQ-43B4811.3
PSQ-53B51012.2
PSQ-63B61213.7

Segmen Distributor Lubrication Ukuran Instalasi PSQ1

Lubrication Distributor Segmen PSQ1-dimensi

Segmen Distributor Lubrication Ukuran Instalasi PSQ3

Lubrication Distributor Segmen PSQ3-dimensi
modelBB1CLL1HH1H2hsdd1d2L2
PSQ-317075 / 81157048383118816M10x17M10x19
PSQ-417075 / 81158664383118816M10x17M10x19
PSQ-517075 / 811510280383118816M10x17M10x19
PSQ-617075 / 811511896383118816M10x17M10x19
PSQ-33100123 / 133601335756857.53054.525M15x1.59M14x1.510
PSQ-43100123 / 133601601006857.53054.525M15x1.59M14x1.510
PSQ-53100123 / 133601851256857.53054.525M15x1.59M14x1.510
PSQ-63100123 / 133602101506857.53054.525M15x1.59M14x1.510