Distributor Lubrication - Katup Pemisah Lemak / Lenga

Kita nyedhiyakake pamblokiran pembagi progresif operasi sing dipercaya lan distributor garis ganda kanggo sistem pelumasan utawa peralatan terpusat progresif utawa dual. Ana sawetara jinis distributor pelumasan kanggo macem-macem kahanan kerja, macem-macem jinis peralatan pelumasan kanggo opsional.

Kaluwihan Distributor Pelumasan Hudsun, Katup Pembagi Grease:
* Luwih saka 10 taun pengalaman manufaktur, ngontrol kualitas bagean kunci
* Macem-macem jinis kanggo nyukupi syarat lan kahanan sing beda
* Rega sing apik kanggo didol utawa diganti kanthi operasi sing dipercaya

Katup Progresif - Katup Pembagi Lubrication
Dual-Line-Lubrication-Distributor