Lubrication Equipment Safety Valves AF

Product:  AF Katup Safety Peralatan Lubrication 
Kauntungan Produk:
1. sambungan industri standar lan panggantos
2. 11 Jinis sambungan kanggo pilihan kanggo opsional
3. Wild media viskositas sawetara saka N22 kanggo N460

Klep safety peralatan Lubrication seri AF cocok kanggo sistem lubrication lenga klempakan, digunakake kanggo njaga tekanan sistem ing tingkat normal lan ora ngluwihi meksa pesawat, ditrapake kanggo viskositas saka media bahan N22-N460.

Miturut ukuran industri standar diameteripun tutup safety peralatan lubrication kang bisa dipérang dadi rong jinis bolts nyetel meksa lan imbuhan meksa wheel tangan.
Cathetan instalasi: jinis regulasi tekanan roda tangan katup safety peralatan pelumasan kudu dipasang kanthi vertikal miturut sistem pelumasan, lan elevasi pipa minyak bali ora bakal luwih dhuwur tinimbang tengah flange pipa bali minyak.

Kode Pesenan Katup Safety Peralatan Lubrikasi Seri AF

HS-AF-E20/0.8*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) AF = Katup Safety Peralatan Lubrication AF Series
(3) E = Maks. tekanan 0.8Mpa/80bar
(4) Dhiameter (DN) = 20 (Deleng grafik ing ngisor iki)
(5) meksa makarya= 0.8Mpa (Deleng grafik ing ngisor iki)
(6) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Lubrication Equipment Safety Valves AF Series Technical Data

modeldiameter

(DN)

Maks. Tekananmeksa makaryadHH1AflangeD3bobot
DD1D2bn
AF-E20 / 0.520mm0.8 MPa0.2-0.5 MPaG3 / 4 ″1405635.5-----451.2Kg
AF-E20 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E25 / 0.525mm0.2-0.5 MPaG11657040-----501.6Kg
AF-E25 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E32 / 0.532mm0.2-0.5 MPaG1 1/2 ″1948848-----602.8Kg
AF-E32 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E40 / 0.540mm0.2-0.5 MPaG1 1/2 ″1948852-----602.6Kg
AF-E40 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E50 / 0.850mm0.2-0.8 MPa-420110110165120100184-15Kg
AF-E80 / 0.880mm-485125125200160135188-23Kg
AF-E100 / 0.8100mm-540155135220180155188-31Kg

Cathetan: Ukuran sambungan flange miturut "panel JB / T81-94convex cembung pipa baja las datar flange PN = pranata 1.6MPa".

Lubrication Equipment Safety Valves AF Instalasi Dimensi

Lubrication Equipment Safety Valves dimensi