• Pompa Lubrication DDB-18

ProductDDB-18 Multipoint Grease Lubrication Pump 
Kauntungan Produk:
1. Multipoint 18 lubricating injector kanggo grease pump
2. Kualitas motor listrik sertifikat, tugas abot kanggo lingkungan kerja sing atos
3. prices Fantastic karo fitur apa luwih saka merek liyane
Elemen Pompa:  Unsur Pompa DDB

DDB Pump PDF

Pompa pelumas pelumas seri DDB18 yaiku pompa pelumasan pelumas multi-titik cilik kanthi 18pcs. saka injector grease lan powered by listrik.

Bagean utama pompa pelumas DDB18 yaiku motor listrik, cacing njero lan poros cacing gear sing disambungake karo pin sambungan kanggo nyopir disk kanthi poros eksentrik supaya bisa nyurung unsur pompa kanggo nyedhot pelumas ing kamar lan meksa grease metu liwat. port stopkontak sawijining, rampung Processing saka dipakani lenga, siji siklus rampung disebut siji stroke. Bagéan liya saka piring sing didorong grease lan rod aduk pelumas digunakake kanggo nglakoake grease utawa lenga, nggawe medium gampang kanggo transportasi.

Lubrication-Pump-DDB-Internal-struktur

Struktur Batin:
1. motor listrik | 2. cacing batin | 3. Gir worm shaft | 4-5-6. Lemak | 7. lêbêg eccentric | Pin Sambungan | 9. disk mimpin | 10. Piston batin | 11. lêbu tumênggung | 12. Lemak aduk rod

Pelumasan Grease Pump DDB18 Technical Data

modelInjektor No.Tekanan NominalFeeding RateWektu FeedVolume TankMotor Powerbobot
DDB-1818 Poin10 Mpa/100 bar0-0.2 ml / wektu13 stroke / min23 L0.55 Kw75Kgs

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm pelumas (NLGI0 # ~ 2 #). Suhu sekitar operasi sing luwih apik 0 ~ 40 ℃.

Pompa pelumas pelumas DDB18 Fitur:

Desain Kompak DDB18 Pilihan Titik Pakan
- Ana sawetara titik lubrication kasedhiya 0 -18 TCTerms, multi-siklus port lenga nyediakke
- Pelumas sing efektif tanpa pembagi pelumasan lan ngirit biaya
- Ukuran cilik & kompak kanggo peralatan industri cilik

Pompa Lubrication-DDB18,DDB36
Lubrication-Pump-DDB-motor-sertifikasi

Pilihan Motor Listrik Paling Apik (Ora Nganggo Bahan Tangan Second)
– Milih motor band paling misuwur minangka daya, operasi dipercaya
- Motor listrik sing diwenehake kudu lulus Sertifikasi Wajib China
- 100% Dites sadurunge pangiriman

Parts tugas abot
- Papan sambungan kabel, gampang diwaca
- Isi pelumas sing disaring, priksa konektor sambungan berulir
- Jaminan daya motor listrik berkualitas tinggi, umur layanan luwih saka setahun

Lubrication-Pump,-Grease-Lubrication-Pompa-bagean

Lubrication Grease Pump DDB18 Dimensi Instalasi

Lubrication-Pump-DDB18, DDB36-Dimensi

Cathetan Pompa Grease DDB-18 Sadurunge Operasi:

  1. Pompa pelumas pelumas multi-titik DDB-18 kudu dipasang ing papan sing suhu sekitar cocok kanggo operasi kerja lan bledug cilik, sing trep kanggo ngisi minyak utawa pelumas, pangaturan, pamriksa lan pangopènan.
  2. Minyak gear HL-20 kudu ditambahake menyang kothak gear menyang level minyak sing ditemtokake.
  3. Kanggo nambah grease kanggo kumpa reservoir saka DDB-18 grease pump, ing Pompa bahan bakar manual SJB-D60 utawa Pompa ngisi lemak listrik DJB-200 kudu digunakake kanggo ngisi pelumas menyang reservoir pompa saka pompa pelumas DDB-18. Dilarang banget kanggo miwiti motor nalika ora ana grease utawa lenga ing reservoir.
  4. Miturut arah panah rotasi ing tutup motor listrik, motor kudu disambungake karo kabel stabil lan ora mbalikke.
  5. Akurasi layar panyaring ora kurang saka 0.2mm lan kudu diresiki kanthi rutin.
  6. Pompa pelumas DDB-18 kudu tansah resik. Dilarang banget kanggo mbusak tutup reservoir, kanggo nyegah rereget saka mlebu kamar pompa lan mengaruhi karya normal.