• Pompa Lubrication DDB-36

ProductDDB-36 Multipoint Grease Lubrication Pump 
Kauntungan Produk:
1. Multipoint 36 lubricating injector minangka saben requirement
2. Kualitas motor listrik sertifikat sing dipilih, tugas abot kanggo tekanan
3. prices Fantastic kanggo proyek ekonomi, fitur kerja sing luwih apik tinimbang merek liyane
Elemen Pompa:  Unsur Pompa DDB

DDB Pump PDF

Lubrication Grease Pump DDB36 Pambuka

Pompa lubrikasi seri DDB-36 yaiku sistem pelumasan listrik cilik kanggo gesekan ing mesin utawa unit mekanik minangka sistem pangiriman pelumas sing kalebu transportasi, distribusi lan regulasi pelumas.

Nalika operasi sistem pelumasan, miturut kahanan nyata kabeh jinis peralatan mesin, pilihan sing cukup lan cara desain pelumasan, sistem pelumasan lan piranti, kanggo mesthekake yen piranti kasebut nduweni kondisi pelumasan sing apik lan kinerja kerja lan umur layanan sing luwih dawa, yaiku. pinunjul penting banget. DDB-36 lubrication grease pump punika multi-titik lubricating pump karo 10Mpa / 100bar meksa digunakake kanggo Feed titik lubrication ing presetting jumlah grease lan frekuensi wektu, meksa dhuwur kanggo ningkataké transmisi kanggo long-distance, bisa nginstal distributor kanggo jinis multi-titik utawa sistem lubrication terpusat, tinimbang manual, aman lan dipercaya, daur ulang, pangayoman ekonomi lan lingkungan.

Lubrication-Pump-DDB-Internal-struktur

Struktur Batin:
1. motor listrik | 2. cacing batin | 3. Gir worm shaft | 4-5-6. Lemak | 7. lêbêg eccentric | Pin Sambungan | 9. disk mimpin | 10. Piston batin | 11. lêbu tumênggung | 12. Lemak aduk rod

Grease Lubrication Pump DDB36 Technical Data

modelInjektor No.Tekanan NominalFeeding RateWektu FeedVolume TankMotor Powerbobot
DDB-3636 Poin10 Mpa/100 bar0-0.2 ml / wektu13 stroke / min23 L0.55 Kw85KGS

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm pelumas (NLGI0 # ~ 2 #). Suhu sekitar operasi sing luwih apik 0 ~ 40 ℃.

Pompa Lubrication Grease DDB36 Fitur:

Desain Kompak DDB36 Pilihan Titik Pakan
- Ana sawetara titik lubrication kasedhiya saka 10 kanggo 36 bandar, multi-siklus port lenga nyediakke
- Pelumas sing efektif tanpa pembagi pelumasan lan ngirit biaya
- Ukuran cilik & kompak kanggo peralatan industri cilik

Pompa Lubrication-DDB18,DDB36
Lubrication-Pump-DDB-motor-sertifikasi

Pilihan Motor Listrik Paling Apik (Ora Nganggo Bahan Tangan Second)
– Milih motor band paling misuwur minangka daya, operasi dipercaya
- Motor listrik sing diwenehake kudu lulus Sertifikasi Wajib China
- 100% Dites sadurunge pangiriman

Parts tugas abot
- Papan sambungan kabel, gampang diwaca
- Isi pelumas sing disaring, priksa konektor sambungan berulir
- Jaminan daya motor listrik berkualitas tinggi, umur layanan luwih saka setahun

Lubrication-Pump,-Grease-Lubrication-Pompa-bagean

Grease Lubrication Pump DDB36 Dimensi Instalasi

Lubrication-Pump-DDB18, DDB36-Dimensi

Grease Lubrication Pump DDB36 Sadurunge Operasi:

  1. Pompa pelumas pelumas multi-titik DDB-36 kudu dipasang ing papan sing suhu sekitar cocok kanggo operasi kerja lan bledug cilik, sing trep kanggo ngisi minyak utawa pelumas, pangaturan, pamriksa lan pangopènan.
  2. Minyak gear HL-20 kudu ditambahake menyang kothak gear menyang level minyak sing ditemtokake.
  3. Kanggo nambah grease kanggo kumpa reservoir saka DDB-36 grease pump, ing Pompa bahan bakar manual SJB-D60 utawa Pompa ngisi lemak listrik DJB-200 kudu digunakake kanggo ngisi pelumas menyang reservoir pompa saka pompa pelumas DDB-36. Dilarang banget kanggo miwiti motor nalika ora ana grease utawa lenga ing reservoir.
  4. Miturut arah panah rotasi ing tutup motor listrik, motor kudu disambungake karo kabel stabil lan ora mbalikke.
  5. Akurasi layar panyaring ora kurang saka 0.2mm lan kudu diresiki kanthi rutin.
  6. Pompa pelumas DDB-36 kudu tansah resik. Dilarang banget kanggo mbusak tutup reservoir, kanggo nyegah rereget saka mlebu kamar pompa lan mengaruhi karya normal.