1. Umum 
Standar HS / QF 4216-2018 ditanggepi miturut standar nasional CB / T 4216-2013, lan ngganti istilah sawijining.
Bahan utama panyaring sing diuji yaiku omah filer lan pigura panyaring digawe saka aluminium tuang sing digunakake kanggo lenga industri. Unsur Bolong Filter digawe saka layar bolongan tenunan kabel industri, bahan utama yaiku SS.

2. Data Umum

Tekanan DesainMax. Tekanan MakaryaUkuran PortSedheng
25 Mpa/250 bar0.8 Mpa/80 bar10 ~ 300mmViskositas lenga resik 24cst


3. Ukuran Umum
Filter GGQ Kab
Waca: https://www.lubrication-equipment.com/grease-pipeline-filter-ggq-series/
SPL, Filter DPL
Waca: https://www.lubrication-equipment.com/mesh-oil-filter-spl-dpl-series/
Filter CLQ Kab
Waca: https://www.lubrication-equipment.com/clq-oil-magnetic-filter/
Filter SWCQ
Waca: https://www.lubrication-equipment.com/swcq-double-cylinder-magnetic-core-filter/
Filter SLQ Kab
Waca: https://www.lubrication-equipment.com/slq-double-oil-grease-filter/

4. Indikasi Model (Kode Pesenan)

SPL, DPL, CLQ...item Name
40Ukuran Filter, Ukuran Port
118Ukuran Mesh
SSBahan Mesh


5. Syarat Testing
Kekuwatan Filter:
  Dites ing tekanan 0.8Mpa ing 60 menit. nalika omah Filter & tutup nutup, iku ngirim ora bocor. (Air dites ngidini) -Sampling 15%.
Filter Sealing:Dites ing tekanan 0.8Mpa ing 30 menit. nalika Filter house & tutup nutup, iku ngirim ora bocor,. (Air dites ngidini) -Sampling 10%.
Toleransi dimensi: Miturut ukuran umum
katon: Ora ana cacat sing katon
bobot: Ora luwih entheng tinimbang normal 10%

 6. Klasifikasi Inspeksi Testing
Tes jinis (Sampel ora kurang saka 3pcs.) lan Tes Pabrik (Pengukuran visual lan udara alternatif)

7. Aturan kaputusan pengawasan
Filter lenga sing nyukupi syarat kabeh barang inspeksi dianggep lulus pemeriksaan pabrik; yen panyaring lenga ora nyukupi syarat-syarat pamriksan casting, dianggep manawa saringan lenga ora cocog; pamriksa barang liyane, yen ana panyaring lenga sing ora nyukupi syarat, diijini bali kanggo didandani. inspeksi pabrik; yen inspeksi maneh isih ora nyukupi syarat, saringan lenga bakal dianggep ora mumpuni.

8. Paket
Kanggo ngekspor udhara utawa pengiriman, kurang saka 20kgs kanthi karton kertas, yen ora, kanthi kasus plywood utawa pallet.