Product: Seri LVS Lubrication Pneumatic Vent Valve
Kauntungan Produk:
1. Tekanan Udara Maksimum: 0.08MPa (120 psi, 8 bar)
2. Tekanan Udara Minimal: 0.03MPa (40 psi, 3 bar)
3. Tekanan Cairan Pelumas Maksimum: 26MPa (3800 psi, 262 bar)

Katup ventilasi pneumatik pelumasan HS-LVS nyambung menyang selang tekanan dhuwur lan fitting sing perlu dipasang ing pompa drum pelumasan. HS-LVS biasane digunakake kanggo peralatan pelumasan lenga utawa pelumas sing nggabungake pompa pelumasan sing dioperasikake pneumatik kanggo nglakokake paralel baris siji. HS-HL1 injector seri.

Katup ventilasi HS-LVS ngidini output pompa pelumasan kanggo nambah tekanan supaya entuk discharge kanggo kabeh perakitan HS-HL1 injector seri. Tekanan sing ditetepake ing peralatan pelumasan banjur dibebasake saka bagean distribusi panginten port katup ventilasi supaya suntik reset kanggo siklus operasi sabanjuré.

HS-LVS-Lubrication Pneumatic Vent Valve Instalasi
Lubrication Pneumatic Vent Valve-LVS-panggantos

Operasi katup ventilasi HS-LVS:
Katup ventilasi HS-LVS dikontrol dening katup solenoid listrik 3/2 sing macet ing pompa drum pelumasan. Ana rong langkah operasi katup ventilasi HS-LVS miturut katup solenoid 3/2 cara.

  1. Nalika katup solenoid cara 3/2 diuripake, hawa sing dikompres digawa menyang pompa pelumasan lan port inlet udara katup ventilasi LVS. Udhara sing mlebu nyurung piston 4. saka vent vale menyang posisi forwarder lan nutup port katup ventilasi. Lenga utawa pelumas saka pompa pelumasan mili liwat port pasokan katup ventilasi menyang jaringan distribusi.
  2. Nalika katup solenoid 3/2 cara de-energized, tekanan udara ing pompa lubrication lan katup ventilasi LVS dicopot, katup ventilasi dadi posisi istirahat lan mbukak port stopkontak katup ventilasi. Tekanan sing ditetepake ing peralatan pelumasan diilangi nalika lenga utawa pelumas sing berlebihan mili liwat port ventilasi bali menyang reservoir pelumas, ngidini injektor seri HS-HL1 ngreset kahanan kerja kanggo siklus sabanjure.
    Struktur Lubrication Vent Valve LVS
    1. Vent Valve (oksidasi aluminium)
    3. Vent Valve Body (Baja Karbon Tinggi)
    4. Piston
    5. Air Piston Packing (Lips up design)
    6. Jarum Baja
    7. Katup Kursi
    8. Priksa Seat Gasket
    9. Silinder Udara
    10. Fluoroelastomer O-RING
    11. Packing Retainer

Kode Pesenan Seri LVS Katup Ventilasi Lube

HS-LVS-P*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) LVL = LVS Series Lubrication Vent Valve
(3) P = Standar Maks. tekanan, priksa data teknis ing ngisor iki
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

LVS Series Lube Vent Valve Technical Data

Data Technical

Tekanan Udara Maksimum120 psi (0.08 MPa, 8 bar)
Tekanan Cairan Maksimum3800 psi (26 MPa, 262 bar)
Cairan-sisi bagean wettedBaja Karbon & Fluoroelastomer
Bagean wetted sisih udharaAluminium & Buna-N
Cairan sing disaranake PelumasNLGI kelas # 1 utawa luwih entheng
Cairan-sisi bagean wetted45# Baja karbon karo seng dilapisi, Fluoroelastomer

LVS Series Lubrication Vent Valve Dimensi Instalasi