Distributor Progresif Lubrication LV, Seri JPQ-L

Product:  LV, JPQ-L Distributor Progresif Lubrication 
Kauntungan Produk:
1. Progresif jinis distributor lubrication minangka tahap kapindho
2. Maks. meksa operasi nganti 20Mpa, 6 ~ 12 Nos port stopkontak kanggo pilihan
3. Output tekanan sing bisa dipercaya kanthi katup mriksa, volume pakan lemak gedhe

Distributor progresif pelumas yaiku seri LV utawa seri JPQ-L minangka katup distributor progresif pelumas pelumas sing dilengkapi sistem pelumasan tengah pelumas dual line minangka pembagi pelumas tahap kapindho. Transfer lubricating menyang saben titik lubrication sawise distribusi kapindho JPQ-L liwat distributor baris dual pisanan, ana rong port outlet saka lubrication progresif distributor seri LV utawa seri JPQ-L ing sisih loro, distributor iki bakal dipercaya kanggo Feed pelumas ing ngisor. meksa bali dhuwur lan maneh nyediakke pipe line awit iku dilengkapi katup mriksa ing saben port stopkontak.

Ana rong jinis stopkontak ing saben omah distributor Lubrication distributor progresif LV (JPQ-L), lan sambungan port liyane dening pemblokiran sambungan supaya nambah volume grease dipakani, gampang kanggo pipo soyo tambah. The lubrication progresif distributor seri LV (seri JPQ-L) biasane kasedhiya kanggo kahanan apa sing mbutuhake titik lubrication intensif lan volume dipakani padha, iku gampang kanggo mriksa apa distributor dianggo uga saka Processing distribusi baris dual pisanan.

Kode Pesenan Distributor Progresif Pelumasan LV, Seri JPQ-L

LV1-06C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) LV (JPQ-L) = Lubrication Progressive Distributor LV, JPQ-L Series
(2) Maks. meksa operasi = 1: 20Mpa/200bar
(3) Nomer port outlet: = 6, 8, 10, 12 kanggo pilihan
(4) Volume pelumas/Sik. = C: 0.16mL/sik.
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Distributor Lubrication Progresif LV, Data Teknis Seri JPQ-L

modelMaks. TekananPer Volume OutletTekanan RetakOutlet No.nABbobot
StandardGanti Kode
LV-106C6JPQ-L0.1620Mpa0.16 ml / siklus≥1.2Mpa6656701.7kg
LV-108C8JPQ-L0.168856701.7kg
LV-110C10JPQ-L0.16101078922.3kg
LV-112C12JPQ-L0.16121078922.3kg

Catetan:
- (NLGI0 # -1 #) nduweni tingkat penetrasi medium 265 nganti 385 (25C, 150 g) 1/10 mm digunakake,
– Sapa wae menyang port diblokir, distributor ora bakal bisa
– Yen sampeyan perlu kanggo pindho jumlah grease utawa nyuda nomer bandar, nggunakake pemblokiran sambungan

Distributor Progresif Lubrication LV, Dimensi Instalasi JPQ-L

Distributor Progresif Lubrication LV, dimensi JPQ-L

Ukuran Blok Konjungsi

Distributor Progresif Lubrication LV, blok konjungsi JPQ-L