Lubrication Pump DDB Series, Grease Lubrication Pump DDB-10

Product:DDB-10 Multipoint Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Supplier pump lubrication anjog saka China, ngekspor menyang luwih saka 50 negara ing donya
2. Kanthi 10 titik lubrication, tugas dhuwur saka injector, 2 injektor gratis kanggo saben pesenan
3. prices Fantastic kanggo peralatan utawa bisnis sampeyan, kabeh bahan anyar kanthi umur layanan luwih suwe tinimbang merek liyane
Elemen Pompa:  Unsur Pompa DDB

DDB Pump PDF

Grease Lubrication Pump DDB10 Pambuka

lubricating grease kanggo saben titik requirement lubrication.
- Motor listrik anyar sing kuat, dilengkapi pelumas sing gampang ditemokake ing transmisi jarak jauh
- 10 injektor pelumas multipoint ditrima, pilihan blok injektor kurang, daya motor standar utawa khusus kasedhiya
- Ngurangi komponen kanthi cepet, ngluwihi umur layanan peralatan, kurang pangopènan kanggo ngirit biaya ndandani tenaga kerja nalika operasi

Struktur Batin:
1. motor listrik | 2. cacing batin | 3. Gir worm shaft | 4-5-6. Lemak | 7. lêbêg eccentric | Pin Sambungan | 9. disk mimpin | 10. Piston batin | 11. lêbu tumênggung | 12. Lemak aduk rod

Lubrication-Pump-DDB-Internal-struktur

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi Grease DDB10

HSDDB-10V*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pump
(3) AS. Saka Outlet Port  = DDB 01 ~ DDB 36 Kanggo Pilihan
(4) Posisi Instalasi Motor:
V=
Instalasi Vertikal (Mung kanggo Outlet 10 lan ngisor 10 nomer)
H=
Instalasi horisontal
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Fitur Motor Listrik vertikal instalasi:
- Ruang cilik kanggo ruang kerja
- Safety macet ing posisi udan lan bledug
- Operasi sing luwih kuat lan gampang ngganti bagean

Fitur Motor Listrik horisontal instalasi:
- Operasi kerja sing dipercaya
- Kurang biaya produksi lan rega
- Cukup sambungan lan masalah kerja sing sithik

DDB-10-Motor-horizontal lan instalasi vertikal

Grease Lubrication Pump DDB10 Technical Data

modelInjektor No.Tekanan (MPa)Pakan (ml / wektu)Wektu Feed (stroke / min.)tank
(L)
Power
(Kw)
Bobot (Kgs)
DDB-1010100-0.21370.3732

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm pelumas (NLGI0 # ~ 2 #). Suhu sekitar operasi sing luwih apik 0 ~ 40 ℃.

Pompa Lubrication Grease DDB10 Fitur:

Desain Kompak DDB10 Pilihan Titik Pakan
- Ana sawetara titik lubrication kasedhiya saka 10 kanggo 36 bandar, multi-siklus port lenga nyediakke
- Pelumas sing efektif tanpa pembagi pelumasan lan ngirit biaya
- Ukuran cilik & kompak kanggo peralatan industri cilik

Lubrication-Pompa-DDB10
Lubrication-Pump-DDB-motor-sertifikasi

Pilihan Motor Listrik Paling Apik (Ora Nganggo Bahan Tangan Second)
– Milih motor band paling misuwur minangka daya, operasi dipercaya
- Motor listrik sing diwenehake kudu lulus Sertifikasi Wajib China
- 100% Dites sadurunge pangiriman

Parts tugas abot
- Papan sambungan kabel, gampang diwaca
- Isi pelumas sing disaring, priksa konektor sambungan berulir
- Jaminan daya motor listrik berkualitas tinggi, umur layanan luwih saka setahun

Lubrication-Pump,-Grease-Lubrication-Pompa-bagean

Grease Lubrication Pump DDB10 Dimensi Instalasi

Pelumasan-Pompa-DDB-Seri,-Grease-Lubrication-Pump-DDB-10-Dimensi

Cathetan Pompa Grease DDB-10 Sadurunge Operasi:

  1. Pompa pelumas pelumas multi-titik DDB-10 kudu dipasang ing papan sing suhu sekitar cocok kanggo operasi kerja lan bledug cilik, sing trep kanggo ngisi minyak utawa pelumas, pangaturan, pamriksa lan pangopènan.
  2. Minyak gear HL-20 kudu ditambahake menyang kothak gear menyang level minyak sing ditemtokake.
  3. Kanggo nambah grease kanggo kumpa reservoir saka DDB-10 grease pump, ing Pompa bahan bakar manual SJB-D60 utawa Pompa ngisi lemak listrik DJB-200 kudu digunakake kanggo ngisi pelumas menyang reservoir pompa saka pompa pelumas DDB-10. Dilarang banget kanggo miwiti motor nalika ora ana grease utawa lenga ing reservoir.
  4. Miturut arah panah rotasi ing tutup motor listrik, motor kudu disambungake karo kabel stabil lan ora mbalikke.
  5. Akurasi layar panyaring ora kurang saka 0.2mm lan kudu diresiki kanthi rutin.
  6. Pompa pelumas DDB-10 kudu tansah resik. Dilarang banget kanggo mbusak tutup reservoir, kanggo nyegah rereget saka mlebu kamar pompa lan mengaruhi karya normal.