Grease-Lubrication-Pump-DDRB-N

Product:ZB Series Lubrication Pump - DDRB-N Grease Multi-Point Pump
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 315bar/31.5Mpa/4568psi
2. Multi TCTerms lubrication saka 1 kanggo 14 opsional
3. Four lubricating sawetara 1.8ml / wektu, 3.5 ml / wektu, 5.8 ml / wektu, 10.5 ml / wektu lan loro tank grease saka 10L lan 30L pilihan
Elemen Pompa:  DDRB-N, ZB Pump Element

Kode sing padha karo jinis DDRB-N & ZB:
1 ~ 14 DDRB-N Pump = 1 ~ 14 ZB Pump

DDRB-N, ZB Pump PDF

Lubrication pump DDRB-N witjaksono ZB grease multi-titik pump digunakake kanggo medium lan cilik sistem lubrication tengah ngendi mbutuhake frekuensi lubricating kurang, jumlah lubricating TCTerms ngisor 50 set lan max. tekanan operasi 315 bar.

Pompa lubrication saka seri DDRB-N (ZB) kasedhiya kanggo nransfer pelumas menyang titik pelumas langsung utawa panginten saben pembagi progresif, pompa jenis iki biasane ditrapake kanggo lokasi industri metalurgi, industri pertambangan, industri mesin berat, industri transportasi pelabuhan. minangka sumber utama lubrication.

Pompa pelumas seri DDRB-N, pompa multi-titik pelumas ZB kalebu bagean kaya tank pelumas, mekanisme pengurangan kacepetan, pompa piston tekanan lenga lan bagean motor. Motor drive cacing lan cacing gear reducer saka Lubrication pump DDRB-N (ZB) muter poros cacing drive eccentric drive rotasi rodha ing kacepetan kurang, narik disk saka rodha mimpin nggawe gerakan reciprocating saka grease pump piston supaya discharge grease saka saben injector pump lubrication.

Kacathet Sadurunge Operasi Pompa Pelumasan Seri DDRB-N (ZB):
1. Multi-titik lubrication pump DDRB-N (ZB) seri kudu diinstal ing suhu sekitar lokasi kerja karo kurang bledug kanggo pengawasan gampang, pangopènan lan trep kanggo isi grease ing.
2, Nalika ngisi pelumas ing reservoir, pelumas kudu ditambahake liwat port inlet pompa, ora diidini ngisi pelumas tanpa nyaring.
3. Cara rotasi motor listrik kudu disambungake minangka saben piring nyatet macet ing pump, rotasi mbalikke ora diijini.
4. Titik injeksi pelumas bakal bisa milih ing sawetara 1 kanggo 14 opsional, free kanggo mbusak unsur pump piston pelumas miturut yen sawetara unsur tartamtu ora perlu lan nutup karo plug M20x1.5 Utas.

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi DDRB-N, ZB

HS-14DDRB-N3.5-10
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Hudsun Industry
(2) Jumlah Titik Pelumas :
1 ~ 14 opsional
(3) Pompa Pelumasan :
DDRB-N (ZB) Grease Multi-Point Pump
(4) N: 
Maks. Tekanan operasi 31.5Mpa/315bar
(5)Volume Feeding Lemak :
1.8 ml / wektu; 3.5 ml / wektu; 5.8 ml / wektu; 10.5mL/wektu opsional
(6)Volume Tangki Grease :
10L ; 30L opsional

Pompa Lubrication DDRB-N, Data Teknis ZB

model:
Lubrication Pump DDRB-N, ZB Grease Multi-Point Pump
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 315 bar
Daya Motor:
0.18Kw

Tegangan Motor:
380V
Tank Grease:
10L ; 30L
Volume Pakan Lemak:  
1.8 ml / wektu; 3.5L / wektu; 5.8L / wektu; 10.5L / wektu ing 22 wektu / min.

Data Teknis Pompa Pelumasan Seri DDRB-N (ZB):

modelMaks. tekananDischarge Per Injector (Pilihan)Volume Tank
(Opsi)
Wektu DipakaniDaya Motorbobot
DDRB-N315bar1.8mL / Stroke saka Piston

3.5mL / Stroke saka Piston

5.8mL / Stroke saka Piston

10.5mL / Stroke saka Piston

10L

30L

22 kaping / min.0.18Kw55Kgs

 Catetan:
-Medium sing ditrapake kanggo penetrasi ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10m m pelumas lan viskositas luwih saka N68 saka lenga pelumas; kanggo suhu sekitar -20 ~ +80 ℃.
- Discharge pelumas kanggo saben port stopkontak, lan 22 stroke sajrone siji menit

Lubrication Pump DDRB-N (ZB) Dimensi Instalasi

Lubrication Pump DDRB-N, ZB Grease Multi-Point Pump dimensi