Product:DRB-L Lubrication Pump - U Type Electric Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 200bar/20Mpa/2900psi
2. Kasedhiya kanggo titik lubrication multi, motor abot mimpin
3. Telung volume dipakani karo 3 sawetara kakuwasan motor opsional

DRB-L, E (Z) Tipe Pump Dilengkapi Katup:
DF/SV Directional Valve
DRB-L Pump Dilengkapi Valve:
YHF, RV Directional Valve

Kode Equal Kanthi DRB-L & Tipe U:
DRB-L60Z-H (U-25AL); DRB-L60Z-Z (U-25AE); DRB-L195Z-H (U-4AL); DRB-L195Z-Z (U-4AE); DRB-L585Z-H (U-5AL); DRB-L585Z-Z (U-5AE)

DRB-L Pump PDF

Lubrication pump DRB-L witjaksono jinis U saka pump lubrication elektrik digunakake kanggo sistem lubrication tengah dual-line kang mbutuhake kanggo titik multi-lubrication ing sawetara alam bébas saka lubrication line lan frekuensi dipakani grease dhuwur. Ing medium saka grease wis pressurized dening lubrication pump DRB-L lan lubricating titik liwat distributor dual line, sing bakal bisa nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka macem-macem mesin lan peralatan, pompa pelumasan iki biasane dilengkapi ing grup mesin gedhe utawa jalur produksi.

Seri DRB saka pompa pelumasan listrik kasedhiya kanggo dadi sistem pelumasan tengah daur ulang garis ganda, umpamane, konfigurasi annular komponen garis panyedhiya utama, katup arah hidraulik dikontrol kanthi tekanan bali ing mburi garis panyedhiya utama, supaya sistem lubrication terpusat lubricates grease kanggo saben titik lubricating gantian. Jinis mburi garis dual saka sistem lubrication tengah kasedhiya uga, meksa pungkasan saka baris nyediakke utama kontrol tutup arah solenoid kanggo Feed grease utawa lenga kanggo lubricating titik Utawa.

Fitur seri DRB pompa pelumas yaiku operasi kerja sing dipercaya, struktur kompak mekanisme pengurangan pompa, lan kontrol otomatis kasedhiya yen dilengkapi kothak terminal listrik.

Prinsip Kerja Pompa Pelumasan DRB-L, Pompa Pelumasan Listrik Tipe U:
- Pompa kasebut kalebu pompa piston, reservoir pelumas, katup arah, motor listrik.
- Pelumas ditekan saka reservoir menyang katup arah, lan katup arah mindhah pelumas kasebut kanthi cara liya liwat rong stopkontak, nalika siji stopkontak menehi lemak, sing liyane nyambung menyang reservoir lan tekanan unloading.

Ana rong jinis fungsi miturut jinis Loop lan sistem jinis Akhir:
- jinis loop saka pump lubrication DRB kasusun saka 4 konektor. Katup arah di-push dening grease ing pipa bali kanggo Feed grease utawa lenga.
- Tipe pungkasan pompa pelumasan listrik DRB kasusun saka 2 konektor. Ana 2 pipa panyedhiya pelumas utama sing disambungake kanggo feed pelumas utawa lenga kanthi katup arah solenoid.

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi DRB-L

DRB-L60ZL (H)
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Pompa Lubrication Listrik : Pompa DRB-L (Tipe U).
(2) Max. Tekanan Makarya :
L = 200bar/20Mpa/2900psi
(3) Volume Panganan :
60 ml / min. ; 195mL / min. ; 585mL / min.
(4) Z : Sedheng =
Grease
(5) Sistem Pipa : L (H)
= Sistem perpipaan tipe loop; E (Z) = Sistem perpipaan tipe ujung

Pompa Lubrikasi DRB-L, Data Teknis Tipe U

model:
Pompa Lubrication DRB-L Didorong dening Motor Listrik
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 210bar/3045psi
Daya Motor:
0.37Kw; 0.75Kw; 1.50Kw

Tegangan Motor:
380V
Tank Grease:
20L ; 35L ; 90
Volume Pakan Lemak:  
0~60ml/min., 0~195ml/min., 0~585ml/min.

Data Teknis Pompa Pelumasan Seri DRB-L:

modelMaks. TekananVolume PangananVolume TankTipe PipaTipe MotorPowerRasio PengirangankacepetanReducer
Lube
bobot
Standardwitjaksono
DRB-L60Z-HU-25AL20Mpa

/ 200 bar

60mL / menit20LO jinisA02-71240.37kW1: 15100

r / min

1L140kgs
DRB-L60Z-ZU-25AEJinis e160kgs
DRB-L195Z-HU-4AL195 mL / menit35LO jinisY802-40.75kW1: 2075

r / min

2L210kgs
DRB-L195Z-ZU-4AEJinis e230kgs
DRB-L585Z-HU-5AL585 mL / menit90LO jinisY90L-41.5kW5L456kgs
DRB-L585Z-ZU-5AEJinis e416kgs

 

Pompa Lubrication DRB-L, Sirkuit Tipe Akhir & Sambungan Terminal

Lubrication-Pump-DRB-L,-Electric-Lubrication-Pompa sirkuit lan sambungan terminal saka sistem pipa jinis pungkasan

Pompa Lubrication DRB-L, Sirkuit Jinis Loop & Sambungan Terminal

Lubrication-Pump-DRB-L,-Electric-Lubrication-Pompa sirkuit lan sambungan terminal saka sistem pipa jinis loop

Pompa Lubrikasi DRB-L60Z-H, DRB-L195Z-H Series Dimensi Instalasi

Pompa Lubrication-DRB-LLubrication-Pompa-DRB-L60Z-HDRB-L195Z-H-dimensi instalasi

1: Tangki pelumas; 2: Pompa; 3: Ventilasi plug; 4: Lubricating inlet port; 5: kothak Terminal; 6: Low ngalih panyimpenan lenga; 7: Vent valve (Air ngisor ing piston saka reservoir); 8: Ngalih panyimpenan lenga dhuwur; 9: Hydraulic reversing watesan ngalih; 10: Lemak utawa plug release lenga; 11: Pengukur level lenga; 12: Port sumber pelumas M33 × 2-6g; 13: Meneng imbuhan meksa kanggo tutup hydraulic; 14: katup arah hidrolik; 15: Katup relief tekanan; 16: Katup ventilasi (port outlet Grease); 17: Pengukur tekanan; 18: Vent valve (Air ndhuwur ing piston saka reservoir); 19: Sambungan stopkontak pipa: Rc3/8; 20: Pipa bali sambungan port: Rc3/8; 21: PipaⅡreturn port Rc3/8 ; 22: Port outlet pipa Ⅱ Rc3/8

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L60Z-H640360986500701262903201572342
DRB-L195Z-H80045210566001001253004202263942

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBolt sing dipasang
Max.Min.
DRB-L60Z-H1182059815560130-26914M12x200
DRB-L195Z-H1181668716783164-31918M16x400

Electric Lubrication Pump DRB-L585Z-H Series Instalasi Dimensi

Pelumasan-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrikasi-Pompa DRB-L585Z-H dimensi instalasi

1: Vent valve (Air ngisor ing piston saka reservoir); 2: Vent valve (Air ndhuwur ing piston reservoir); 3: pengukur tekanan; 4: katup safety; 5: katup arah hidrolik; 6: Meneng imbuhan meksa kanggo tutup hydraulic; 7: Port sumber pelumas M33 × 2-6g; 8: Hydraulic tutup watesan ngalih; 9: Angkat dering; 10: kothak Terminal; 11: reservoir lenga ngalih kurang; 12: ngalih dhuwur reservoir lenga; 13: Lubricating lenga mlebu R3/4; 14: Plug ngisi pelumas R1/2; 15: Gauge tingkat lenga; 16: Pompa ; 17: Tank pelumas; 18: PipaⅡreturn port Rc1/2 ; 19: PipaⅠoutlet port Rc1/2 ; 20: PipaⅡoutlet port Rc1/2 ; 21: PipaⅠ port outlet Rc1/2

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L585Z-H11605851335860150100667520476244111

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBolt sing dipasang
Max.Min.
DRB-L585Z-H2262281517011024827745722M20x500

Pompa Lubrikasi DRB-L60Z-Z, DRZB-L195Z-Z Ukuran Instalasi Seri

Pelumasan-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrikasi-Pompa DRB-L60Z-Z,-DRZB-L195Z-Z dimensi instalasi

1: Vent valve (Air ngisor ing piston saka reservoir); 2: Tangki pelumas; 3: Pompa; 4: plug ventilasi udara; 5: ngisi lenga pelumas ing port; 6: Pengukur level; 7: Port sumber pelumas M33 × 2-6g; 8: Vent valve (Air ngisor ing piston saka reservoir); 9: ngalih kurang reservoir lenga; 10: ngalih dhuwur reservoir lenga; 11: kothak terminal; 12: Tank konektor; 13: Konektor pompa; 14: katup arah Solenoid; 15: Plug release pelumas; 16: katup safety; 17: Katup ventilasi udara (port outlet Grease); 18: Pengukur tekanan; 19: PipaⅠoutlet port Rc1/2 ; 20: PipaⅡoutlet port Rc1/2

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L60Z-Z7803609865007064045032020023160
DRB-L195Z-Z891452105660010080050042022639160

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBolt sing dipasang
Max.Min.
DRB-L60Z-Z1182059815560130-26914M12x200
DRB-L195Z-Z1181668716783164-31918M16x400

Lubrication Pump DRB-L585Z-Z Series Dimensi Instalasi

Pelumasan-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrikasi-Pompa DRB-L60Z-Z,-DRZB-L195Z-Z dimensi instalasi

1: Katup ventilasi (Udhara ing ndhuwur ing piston reservoir); 2: pengukur tekanan; 3: safety vavle ; 4: katup arah Solenoid; 5: reservoir lenga ngalih dhuwur; 6: Tank konektor; 7: Konektor pompa; 8: kothak Terminal; 9: Grease reservoir ngalih kurang; 10: Hang ring ; 11: Lubricating grease port R3/4; 12: Lenga release grease R1/2; 13: Port sumber pelumas M33 × 2-6g; 14: Pengukur level pelumas; 15: Pompa ; 16: Reservoir grease; 17: Vent valve (Air ngisor ing piston saka reservoir); 18: PipaⅠoutlet port Rc1/2 ; 19: PipaⅡoutlet port Rc1/2

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L585Z-Z11605851335860150667667520476239160

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBolt sing dipasang
Max.Min.
DRB-L585Z-Z-22815170110135-45722M20x500