Lubrication-Pump-DRB-P, -DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pump

Product: DRB-P Lubrication Pump ; DRBZ-P Grease Lubrication Pump Kanthi Cart
Kauntungan Produk:
1. Tekanan dhuwur lan 3 volume pakan beda opsional
2. Tugas abot lan bobot entheng, kanthi pilihan volume tangki pelumas 3
3. Single utawa dual pump kasedhiya, karo cart kanggo transportasi mobile gampang

Lubrication pump DRB-P, DRBZ-P (Kanthi cart) greasing pump lubrication dilengkapi ing siji utawa pindho grease utawa peralatan lubrication tengah lenga, kang mbutuhake kanggo frekuensi lubrication dhuwur, dawa lubricating pipe dawa karo TCTerms multi-lubrication.

DRBZ-P (Kanthi cart) greasing pump lubrication kasedhiya kanggo nyambung karo cart, inang karet, grease gun kanggo pelumas mobile gampang aplikasi kanggo peralatan lubrication karo frekuensi lubrication kurang, kurang lubricating TCTerms lan grease dipakani gedhe dijaluk.

Pompa pelumasan DRB-P dipasang tekanan tinggi, pompa piston tugas berat, sing kasedhiya kanggo nyetel tekanan operasi, proteksi kakehan, lan ana weker otomatis sing dipasang ing tangki pelumas. Yen ana kothak kontrol electrical diinstal karo pump lubrication DRB-P kang bakal ngaktifake otomatis kontrol sistem lubrication terpusat pindho lan éling ngawasi sistem.

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi DRB-P, DRBZ-P

DRBZ7-P120O
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)

(1)  Single utawa pindho Pump : Ngilangi yen siji pump; 2 = Pompa kaping pindho
(2) Pompa pelumas listrik : Seri DRB
(3)Kréta mobile : Z= Kanthi cart seluler ; Ngilangi tanpa grobag
(4)Seri pompa : 1 ~ 9 Nomer seri, deleng data teknis ing ngisor iki
(5)Tekanan nominal : P = 40Mpa/400bar/5800psi
(6)Volume dipakani : Mangga mirsani data teknis ing ngisor iki
(7) Sedheng : O = Lenga pelumas; G = pelumas pelumas
(8) Kothak listrik : Omit= Tanpa kothak listrik ; EB = Kanthi kothak listrik

Pompa Lubrikasi DRB-P, DRBZ-P Data Teknis

kodeTekanan Nominal (MPa)Volume Pakan (ml/min)Waduk (L)Motor Reducer Gear Suhu lingkungan ()bobot
(Kg)
Daya (KW)Voltase (V)
DRB1-P12040120300.373800 ~ + 8095
DRB2-P1200.75-20 ~ + 80105
DRB3-P120600.370 ~ + 80100
DRB4-P1200.75-20 ~ + 80105
DRB5-P235235301.50 ~ + 80110
DRB6-P23560110
DRB7-P235100120
DRB8-P36536560115
DRB9-P365100125

Pompa Lubrication DRB-P, Simbol Operasi DRBZ-P

Pompa Pelumasan-DRB-P,-DRBZ-P-Skema-Pompa Pelumasan

Ukuran Instalasi DRB-P Lubrication Pump

Pompa Lubrication-DRB-P,-DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pompa-instalasi-dimensi
SizeDHH1bLL1
Reservoir30Lφ3107601140200-233
60Lφ4008101190230-278
100Lφ5009201200280-328
daya Motor0.37kw,80r/min----500-
0.75kw,80r/min----563-
1.5kw,160r/min----575-
1.5kw,250r/min----575-

Lubrication Pump DRBZ-P Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pompa-instalasi-dimensi

Pompa Lubrication 2DRB-P Dimensi Instalasi

Pompa Lubrication-2DRB-P-Greasing-Lubrication-Double-Pompa-instalasi-dimensi