Katup Safety Lubrication AF-K10

Product: Katup Safety Lubrication AF-K10 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nganti 16Mpa/160bar
2. Gampang lan cepet perakitan kanthi inlet M14x1.5, stopkontak M10x1.0 threaded
3. Bahan baja karbon dhuwur, kanthi kerja sing bisa dipercaya

Katup safety pelumasan AF-K10 yaiku tutup bukaan lan tutup miturut tumindak pasukan eksternal, ana ing kahanan sing biasane ditutup nalika digunakake, nalika peralatan pelumasan utawa pipa ing tekanan medium mundhak ing ndhuwur nilai sing ditemtokake, katup safety lubrication AF-K10 mili metu media kanggo ngurangi meksa ngluwihi kanggo njaga meksa apa ing kondisi normal kanggo peralatan lubrication utawa sistem.

Kode Pesenan Lubrication Safety Valve AF-K10 Series

modelMaks. TekananTekanan Pratelanbobot
HS-AF-K1016Mpa2-16Mpa0.144Kgs

Catetan: medium ditrapake kanggo seng nembus conthong 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm grease utawa Nilai viskositas saka 45 ~ 150cSt lenga lubricating.

Lubrication Safety Valve AF-K10 Series Dimensi:

Lubrication-Safety-Valve-AF-K10-Dimensi