Sistem Pelumasan – Sistem Pelumasan Lemak / Lenga

Sistem pelumas biasane dirancang miturut kondisi kerja saka syarat pelumasan sing beda kanggo peralatan lan mesin industri. Sistem pelumasan utamane kalebu motor listrik, pompa hidrolik, pelumas utawa reservoir lenga, saringan, piranti pendinginan, bagean sealing, piranti pemanas, sistem buffer, piranti safety lan fungsi weker.

Fungsi pelumas, sistem pelumasan yaiku ngisi pelumas utawa lenga pelumas sing resik menyang permukaan kanggo gerakan relatif, supaya bisa nggayuh gesekan cair, nyuda gesekan, nyuda nyandhang mekanik, lan bagean permukaan sing resik lan adhem. Sistem pelumas biasane kasusun saka bagean transportasi pelumas, bagean daya, bagean kontrol tekanan lan aksesoris.

pelumas-sistemlubrikasi-sistem-hsdr

Sistem Pelumasan HS-DR

  • Tekanan suplai 31.5Mpa & 0.4Mpa
  • Tingkat aliran saka 16L / min. iki 100L / min.
  • Pompa khusus lan desain kasedhiya
    Waca Rincian >>> 
lubricating-system-hsgla-lubrication-system

HS-GLA Series Lubricating System

  • Tekanan suplai 31.5Mpa & 0.4Mpa
  • Tingkat aliran saka 16L / min. iki 120L / min.
  • Gear lan pompa piston dipasang minangka sumber daya
    Waca Rincian >>> 
Sistem Pelumasan Seri HSGLB - Tekanan Dhuwur lan Kurang Sistem Pelumasan HSGLB

HS-GLB Series Lubricating System

  • Tekanan suplai 31.5Mpa & 0.4Mpa
  • Tingkat aliran saka 40L / min. iki 315L / min.
  • Output garis ganda tekanan dhuwur lan kurang
    Waca Rincian >>> 
lubricating-system-hslsggreaseoil-lubrication-system

Sistem Pelumasan Seri HS-LSG

  • 0.63Mpa minangka tekanan pasokan lenga
  • Tingkat aliran saka 6.0L / min. iki 1000L / min.
  • Kanggo lubricating industri saka N22 kanggo N460
    Waca Rincian >>> 
sistem pelumasan-hslsgc-kompak-grease-minyak-sistem-pelumasan

HS-LSGC Series Lubricating System

  • 0.40Mpa minangka tekanan pasokan lenga
  • Tingkat aliran saka 250L / min. iki 400L / min.
  • Kanggo lubricating industri saka N22 kanggo N460
    Waca Rincian >>> 
Sistem Pelumasan Seri HSLSF - Pelumas, Sistem Pelumasan Minyak

HS-LSF Series Lubricating System

  • Dilengkapi pompa Tekanan 0.50Mpa + 0.63Mpa
  • Tingkat aliran saka 6.3L / min. iki 2000L / min.
  • 0.25 ~ 63m3 Volume Tank Kanggo Opsional
    Waca Rincian >>>