Pompa pelumas pelumas manual SGZ-8

Product: SGZ-8 Manual Grease Lube Pump
Kauntungan Produk:
1. Manual dilakokno pump lubrication, max. tekanan 10 Mpa
2. Kanthi volume 3.5L reservoir pelumas lan bobot entheng kanggo movable
3. Kasedhiya kanggo kondisi kerja frekuensi lubrication kurang

Pompa pelumas pelumas manual seri SGZ-8 yaiku operasi manual, pompa pelumas pelumas discharge cilik sing dioperasikake dening tuas tangan, pompa pelumas pelumas manual seri SGZ-8 bakal bisa dipasang langsung ing tembok mesin, lan karo distributor garis ganda kanggo nyipta sistem pelumasan terpusat manual.

Manual pelumas pelumas pump SGZ-8 kasedhiya kanggo kondisi apa requirement lubricating frekuensi kurang (umume dipakani interval pelumas luwih saka wolung jam), pipe (DN20) dawa ora luwih saka 35 meter, titik lubrication ngirim ora luwih saka 50 titik mesin cilik siji, minangka pump lubricating grease kanggo sistem lubrication.

Prinsip Kerja Pompa Lube Grease Manual Seri SGZ-8
Pompa pelumas pelumas manual seri SGZ-8 didhukung dening gagang tuas manual kanggo nyopir piston jinis gear kanggo mbales gerakan supaya bisa mindhah pelumas menyang titik pelumas,
Nalika piston ing posisi nemen tengen, mburi kiwa volume grease kamar mundhak tatanan saka vakum, supaya grease ing panyimpenan silinder pressurized menyang mburi kiwa kamar pelumas dening meksa atmosfer.
prinsip kerja-manual-grease-lube-pump-sgz-8Nalika piston obah ing sisih kiwa, menet pelumas kanggo mbukak tutup mriksa 4 mili menyang nyediakke pipe Ⅱ liwat katup pituduh, ing kasus iki, volume kamar mburi tengen piston mundhak, grease di sedot nang, gerakane piston. bali menyang sisih tengen, kapenuhan pelumas ing kamar sing mboko sithik bakal dadi cilik, kanthi mencet pelumas, katup mriksa 3 mbukak lan pelumas mili menyang pipa. liwat katup arah.
Nalika sampeyan bisa ndeleng, owah-owahan pipa rampung dening katup arah 6, nalika nangani tutup ditarik metu, pelumas wis kosong saka pipa utama., nalika katup nangani maju, pelumas dibuwang saka pipa utama.

Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Series Operasi
1. Push gagang katup arah kanggo mbatesi posisi, pelumas sing diwenehake dening pipa utama.
2. Mbalik lan kasebut gerakan nangani, meksa gauge pitunjuk owah-owahan ing volatility, tegese ana ngisi grease ing.
3. Pengukur tekanan pompa nuduhake yen tekanan mundhak nganti tetep stabil, tegese ngisi pelumas wis rampung.
4. Push gagang tutup arah bali, pelumas diwenehake dening pipa utama.
5. Ngalih katup arah, ngeculake tekanan ing garis pipa, siap kanggo siklus kerja sabanjure, tarik gagang menyang posisi vertikal

Kode Pesenan Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Series

SGZ-8-3.5*
(1)(2)(3)(4)


(1) SGZ 
= Grease Lube Pump SGZ Series 
(2) Volume Pakan Lemak = 8 ml/skor
(3) Reservoir Lemak = 3.5L
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Series Data Teknis

modelMaks. TekananDipakani Vol.Tank Vol.bobot
SGZ-810 Mpa8 ml/semprot3.5L24Kgs

Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Dimensi Instalasi

Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Dimensi Instalasi