Pump Grase SRB-J (L), FB Series

ProductSRB-J7G-2(FB-4A); SRB-J7G-5(FB-6A); SRB-L3.5G-2(FB-42A); SRB-L3.5G-5(FB-62A) Pompa Grease Manual Operasi Manual, Pompa Grease Pelumas

Kode Equal Kanthi SRB-J(L) & Seri FB:
FB-4A padha karo SRB-J7G-2
FB-6A padha karo SRB-J7G-5
FB-42A padha karo SRB-L3.5G-2
FB-62A padha karo SRB-L3.5G-5

Pompa pelumas manual SRB-J(L), seri FB yaiku operasi manual, pompa pelumas pelumas sing dilengkapi sistem pelumasan kanggo pelumasan cilik. Pompa pelumas manual SRB-J(L), FB biasane dipasang langsung ing sisih mesin amarga ukurane kompak lan bobot entheng.

Pompa pelumas manual SRB-J(L), aplikasi seri FB;
- Operasi tangan, sistem pelumasan terpusat dual line kasedhiya yen dilengkapi katup pembagi rong baris
- Kanggo titik lubrication ora luwih saka 80 set, grease feed kuantitatif kanggo mesin cilik siji
- Minangka piranti pakan pelumas pelumas terpusat

Kode Pemesanan Pompa Grease Manual SRB-J(L), seri FB

SRB-J7G-2
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Seri SRB (FB). = Pompa Grease Manual
(2)meksa apa
: J = 100bar/1450psi ; L = 200 bar/2900psi
(3) pamindahan
: 7= 7mL/stroke ; 3.5 = mL / stroke
(4) G
= Pelumas pelumas minangka media
(5) Volume reservoir
: 2 = 2L ; 5 = 5 L

Manual Grease Pump SRB-J(L), Informasi Teknis Seri FB:

Model (Kode Setara)Tekanan OperasiVolume Panganan Ukuran reservoirbobot
SRB-J7G-2FB-4A100bar7mL / stroke2L18kg
SRB-J7G-5FB-6A5L21kg
SRB-L3.5G-2FB-42A200bar3.5mL / stroke2L18kg
SRB-L3.5G-5FB-62A5L21kg

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut 265 (25°C, 150g) 1 / 10mm pelumas (NLGI0 # -2 #) lan pelumas kelas viskositas luwih gedhe tinimbang N68 , Suhu sekitar -10°C ~ 40°C.

Prinsip Kerja Pompa Grease Manual SRB-J(L), Seri FB

Pompa pelumas manual SRB-J(L), prinsip kerja seri FB

Pompa pelumas manual SRB-J(L), seri FB makarya kanthi nyopir gagang pompa, kanggo males piston gear sing dipeksa dening gear.
1. Ora ana pelumas ing kamar tengen lan kamar kiwa kebak pelumas nalika piston ngalih pindhah menyang mburi kamar tengen.
2. Piston ngalih wiwit mindhah kamar kiwa nalika operasi nangani, port welingan ing kamar kiwa ditutup lan pressurized pelumas lubricating menyang nyediakke saluran B liwat dibukak dicenthang lan katup kontrol arah.
3. Ana kedadean vakum minangka volume saka kamar tengen mundhak mboko sithik nalika piston gerakane forwarder kanggo ing mburi positon kiwa. Banjur port inlet saka kamar tengen mbukak lan pelumas pelumas ditekan kanthi tekanan atmosfer.
4. Proses pelumas kabeh didhukung kanthi ngoper katup arah. Nalika menet tombol katup arah, lenga lubricating mili metu liwat saluran B. Lan pelumas lubricating mili liwat pipe line utama A nalika narik metu tombol katup arah.

Pompa pelumas manual SRB-J(L), FB series Dimensi Instalasi

Ukuran instalasi Grease Pump SRB JL FB Series
modelHH1
SRB-J7G-2576370
SRB-J7G-51196680
SRB-L3.5G-2576370
SRB-L3.5G-51196680