Pompa Grease Manual - Pompa Pelumasan Operasi Manual

Kita nyedhiyakake macem-macem pompa pelumas manual kanthi medium pelumas utawa lenga sing digunakake kanggo menehi titik pelumasan kanthi operasi manual.

Pompa pelumas manual lan pompa pelumasan manual yaiku aplikasi kanggo peralatan industri, kayata mesin cetakan injeksi, mesin die-casting, mesin sepatu, mesin kayu, mesin cetak, mesin kemasan, mesin mandheg ngomong, robot, kemudi pesawat, kemudi kapal. industri.

Keuntungan Pompa Lubrication Grease:

  • Pompa tekanan kerja dhuwur utawa medium kanggo opsional
  • Akeh kompatibilitas jangkoan liar kanggo fasilitas industri
  • Kabeh bahan mentah anyar lan bagean kunci sing tepat, njamin umur layanan sing luwih dawa
Manual Lubrication Pump SRB, KM Series

SRB, KM Manual Grease Pump

  • 2.0 ~ 2.5mL/stroke opsional
  • Volume tangki pelumas saka 1L~5L opsional
  • Bobot entheng lan tugas abot kanggo pelumas utawa lenga
    Waca Rincian >>> 
Pump Grase SRB-J (L), FB Series

SRB-J(L), FB Manual Grease Pump

  • 3.5 ~ 7.0mL/stroke opsional
  • Volume tangki pelumas saka 2L~5L opsional
  • Maks. tekanan kerja 10Mpa ~ 20Mpa
    Waca Rincian >>> 
Pompa Lubrication KMPS Series –Single Line Manual Grease Lubrication Pump

Pompa Grease Manual KMPS

  • 4.50mL/stroke volume pakan
  • Volume tangki pelumas saka 2L~6L opsional
  • Maks. tekanan kerja 10Mpa ~ 21Mpa
    Waca Rincian >>> 
pompa pelumas sing dioperasikake tangan-sgz-7

Pompa Grease Manual SGZ-7

  • 7.0mL/stroke volume pakan
  • Volume tank pelumas 3.5L utawa disesuaikan
  • Maks. tekanan kerja 10 Mpa
    Waca Rincian >>> 
Pompa pelumas pelumas manual SGZ-8

Pompa Grease Manual SGZ-8

  • 8.0mL/stroke volume pakan
  • Volume tank pelumas 3.5L utawa disesuaikan
  • Maks. tekanan kerja 10 Mpa
    Waca Rincian >>> 
HL Nangani Oil Grease Pump

HL Manual Operated, Grease Pump

  • Single lan Dual baris kanggo opsional
  • Konektor kuningan ukuran 4mm & 6mm
  • Wiyar grease utawa viskositas lenga saka N20 kanggo N1000
    Waca Rincian >>> 
pompa-pelumasan-kaki-frb-3-seri-kaki-grease-pompa pelumasan

FRB-3 Manual Grease Pump

  • 3.0mL/stroke volume pakan
  • Volume tank pelumas 9.0L utawa disesuaikan
  • Maks. tekanan kerja 40Mpa/400bar
    Waca Rincian >>>