Pompa Lubrication KMPS Series –Single Line Manual Grease Lubrication Pump

Product: KMPS Manual Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Single line pump lubrication, max. tekanan 10Mpa, 21Mpa opsional
2. Pompa pelumas operasi tangan, kanthi reservoir pelumas 2L, 3L, 6L
3. Pengukur tekanan kanggo pangukuran tekanan kanthi portabel bobot entheng

KMPS Pump PDF

Manual lubrication pump KMPS seri dilakokno kanthi manual, siji line pump pelumas lubrication, kasedhiya kanggo nginstal ing tembok utawa beting saka mesin, KMPS bisa kanggo nyambungake karo divider baris siji dadi sistem lubrication digunakake manual tengah.

Manual lubrication pump KMPS seri cocok kanggo kurang frekuensi lubricating (General lubricating interval kanggo luwih saka 4 jam), pipe ora luwih saka 50 meter ing dawa, siji peralatan cilik titik lubrication ora luwih saka 100 TCTerms, minangka siji line grease lubricating dipakani piranti.

Prinsip Kerja Grease Pompa Lubrication KMPS Series
Pump pelumas manual dioperasikake kanthi gagang, kanggo nggayuh gerakan bolak-balik liwat piston rak drive gear kanggo nyedhiyakake pelumas, nalika piston ana ing posisi watesan, pelumas pelumas disedot dening port inlet lan diisi ing rongga tengen. saka piston. Nalika piston pindhah menyang sisih tengen, pelumas sing diisep ana ing tekanan dhuwur bakal duwe daya kanggo mbukak katup mriksa siji-sijine lan ngirim pelumas menyang port stopkontak.prinsip kerja-of-grease-lubrication-pump-kmps

Nalika distributor metering utama ing sistem lubrication nuduhake volume lubricating nganti 3.2mL lan kabeh rod piston ditarik munggah, kang tegese TCTerms requirement lubrication wis kapenuhan grease. Sabanjure mandheg mencet gagang lan narik rod piston distributor metering bali, grease ing indikator bali menyang volume pelumas liwat katup mriksa.

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi Grease Seri KMPS

KMPS-H3*
(1)(2)(3)(4)(5)


(1) FMPS 
= Grease Lubrication Pump KMPS Series 
(2) Maks. Tekanan: H= 21 MPa;  L= 10Mpa (Mung kanggo lenga pelumas)
(3) Reservoir Lemak = 2L; 3L; 6L
(4) Ngilangi = Lemak minangka media; O= Minyak pelumas
(5) * 
= Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis Seri KMPS Grease Lubrication Pump

modelTekanan NominalVolume PangananVolume TankbobotSedheng
KMPS-H221 Mpa4.5 ml / stroke2L16kgNLGO0 # -1 #
KMPS-H321 Mpa4.5 ml/semprot3L20kgNLGO0 # -1 #
KMPS-H621 Mpa4.5 ml/semprot6L23kgNLGO0 # -1 #
KMPS-L210 Mpa4.5 ml/semprot2L16kgOil

Grease Lubrication Pump KMPS Dimensi Instalasi

Grease Lubrication Pump KMPS Dimensi Instalasi
modelABC
KMPS-H3662mm300mm225mm
KMPS-H61112mm525mm450mm