manual-lubrication-pump-srb-km-pump

Product: SRB-2.0-1.0-DG utawa SG (KM-3M); SRB-2.0-3.5-DG utawa SG (KM-12M); SRB-2.5-1.5-D utawa S (KMO-3M); SRB-2.5-5.0-D utawa S (KMO-12M) Pompa Lubrikasi Manual sing Dioperasikake Tangan, Pelumasan Pelumas

Kode Equal Kanthi KM & SRB Series:
KM-3M = SRB-2.0-1.0-DG; SRB-2.0-1.0-SG
KM-12M = SRB-2.0-3.5-DG; SRB-2.0-3.5-SG
KMO-3M = SRB-2.5-1.5-D; SRB-2.5-1.5-S
KMO-12M = SRB-2.5-5.0-D; SRB-2.5-5.0-S

Pump pelumas manual SRB, seri KM yaiku Hand Operated, pelumas pelumas, pompa cilik, biasane dipasang ing tembok utawa krenjang mesin.
SRB, seri KM saka pompa lubrication manual bisa kalebu sistem pelumasan terpusat progresif manual kanthi katup progresif, utawa gabung karo sistem pelumasan terpusat terminal dual yen dilengkapi katup arah lan katup pembagi ganda.
Pompa pelumasan manual SRB, aplikasi KM:
- Ditrapake kanggo frekuensi pelumasan sing luwih murah (Kanggo interval pakan grease / lenga umume kurang saka 8 jam)
– Kanggo pipa karo DN10 lan dawa ora luwih saka 50 meter
– Digunakake Kanggo piranti cilik siji karo titik lubrication ora luwih saka 40 TCTerms
- Minangka lubricant saka peralatan lubrication terpusat dipakani

Kode Pesenan Manual Lubrication Pump SRB Series

SRB (KM)-2.0-1.0-DG
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) SRB (KM) Seri = Pompa Lubrication Manual
(2) pamindahan
= 2.0 mL/stroke; 2.5 mL / stroke
(3) Volume reservoir
= 1.0L; 1.5L; 3.5l; 5.0L
(4) D
= Dwi barisS = baris tunggal
(5) G
= Lemak minangka mediaO = Lenga minangka media

Manual Lubrication Pump SRB, KM Series Data Teknis:

Model (Kode sing padha)Tekanan NominalAliran RateTank Grease bobot
SRB-2.0 / 1.0-DGKM-3M200Bar2 mL / Stroke1L10kg
SRB-2.0 / 1.0-SGKM-3M200Bar2 mL / Stroke1L12kg
SRB-2.0 / 3.5-DGKM-12M200Bar2 mL / Stroke3.5L19kg
SRB-2.0 / 3.5-SGKM-12M200Bar2 mL / Stroke3.5L21kg
SRB-2.5 / 1.5-DKMO-3M10Bar2.5 mL / Stroke1.5L10kg
SRB-2.5 / 1.5-SKM-12M10Bar2.5 mL / Stroke1.5L12kg
SRB-2.5 / 5.0-DKMO-12M10Bar2.5 mL / Stroke5L18kg
SRB-2.5 / 5.0-SKMO-12M10Bar2.5 mL / Stroke5L20kg

Catetan:Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut 265 (25°C, 150g) 1 / 10mm pelumas (NLGI0 # -2 #) lan pelumas kelas viskositas luwih gedhe tinimbang N68, Suhu sekitar -10°C ~ 40°C.

orking Prinsip Manual Lubrication Pump SRB, KM Series

Manual-Lubrication-Pump-SRB,-KM-kerja-prinsip
1 = Gear; 2 = Piston; 3 = ruang piston; 4= Kumparan; 5 = Katup mriksa

Pompa pelumasan manual SRB, seri KM dioperasikake lan digawe timbal balik kanthi gagang baja kanggo pelumas liwat gear 1 lan piston gear. Nalika piston ana ing panggonan sing bener, volume ing kamar sisih kiwa mundhak saka vakum, banjur pelumas utawa ing reservoir ditekan menyang kamar sisih kiwa piston kanthi aksi spring lan piston plate.
Nalika piston pindhah menyang sisih kiwa, grease lubricating njero dipencet kanggo saluran A lan nyurung spool 4 kanggo ing mburi posisi tengen, grease utawa lenga mili metu liwat tutup mriksa mbukak 5. Kamar sisih tengen piston mundhak ing wayahe, mulane, lenga lubricating pressurized ing, kamar lenga lubricant lengkap mboko sithik dadi cilik nalika piston nalika piston gerakane menyang sisih tengen. Minyak pelumas ditekan kanggo saluran B, nyurung spool 4 pindhah menyang sisih kiwa, kanggo mbukak katup mriksa 5 lan ngeculake pelumas utawa lenga.
Katup kontrol arah dilengkapi ing ngisor pompa pelumasan manual SRB, seri KM, panyedhiya garis dual kasedhiya yen ngoper posisi spool katup arah kanthi operasi tingkat katup.

Manual Lubrication Pump SRB, KM Series Dimensi Instalasi

Manual Lubrication Pump SRB, KM Series dimensiManual Lubrication Pump SRB, KM Series dimensi