Filter Minyak Bolong SPL DPL Series

Product: SPL, DPL Mesh Filter Oli 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 8 bar
2. Ukuran Filter saka 15mm ~ 200mm
3. Laju aliran lenga 33.4L / min. ~ 5334 L/min.

Ukuran Unsur Filter Kanggo Pilihan

Elemen Filter Kanggo Panggantos:  SPL, Elemen Filter Minyak DPL lan Kartrid
Standar Inspeksi Filter HS: HS/QF 4216-2018 (Ganti: CB/T 4216-2013)

SPL, DPL Filter PDF

Filter lenga SPL, DPL Mesh cocok kanggo macem-macem jinis peralatan pelumasan minyak minangka piranti filtrasi, digunakake ing petroleum, listrik, bahan kimia, metalurgi, bahan bangunan, industri abot utawa entheng lan sektor industri liyane kanggo nambah kebersihan minyak.

Filter lenga bolong dipérang dadi seri silinder ganda SPL lan seri silinder tunggal DPL, panyaring lenga SPL, DPL bolong dipercaya bisa digunakake, gampang pangopènan, ora ana sumber daya liyane sing dibutuhake, unsur panyaring digawe saka panyaring kawat bolong, kanthi kekuatan dhuwur, lenga gedhe. kapasitas, kanggo mesthekake yen akurasi Filter, gampang kanggo ngresiki lan ing, SPL pindho silinder bolong Filter seri pangolahan kanggo entuk konversi non-stop lan reresik.

SPL, DPL bolong Filter lenga utamané dumadi saka omah casing, Déwan unsur Filter, tutup ngoper, bagean Filter liyane. Ana rong pasangan port inlet lan outlet ing njaba tutup switching, lenga kasebut ditekan ing port ngisor lan metu saka port ndhuwur, sing disambungake karo pipa Utas utawa pipa jinis flange. Ana bolongan saluran kanggo bolt meneng kanggo discharging lenga reged ing ngisor rong kamar cartridge Filter. Kanggo nyepetake panyaring, omah duwe flanges kanthi bolongan bolt kanggo dipasang.

Kode Pesenan Filter Oli Mesh SPL DPL Series

HS-SPL / DPL40-S*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) SPL = Filter bolong silinder pindho; DPL = Filter Mesh Silinder Tunggal
(3) Ukuran Filter (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4) Ukuran Mesh: 80 ; 118 ; 202 ; 363 ; 500 ; 800 , Mangga priksa kene:  SPL, DPL Filter Element
(5) Ngetik Tipe:  S = Pemasangan Sisi; V = Pemasangan vertikal; B = Ngisor Mounting
(6) Sinyal tekanan:  Ngilangi = Tanpa Sinyal tekanan; P = Dilengkapi Sinyal Tekanan
(7) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Filter Oli Bolong SPL DPL Series Data Teknis

modelUkuran (mm)Arus Arus
m3/ h (L / min)
Ukuran Filter

(Mm)

Dwi SilinderSilinder TunggalDim batin.Dim njaba.
SPL15-152 (33.4)2040
SPL25DPL25255 (83.4)3065
SPL32-328 (134)
SPL40DPL404012 (200)4590
SPL50-5020 (334)60125
SPL65DPL656530 (500)
SPL80DPL808050 (834)70155
SPL100-10080 (1334)
SPL125-125120 (2000)90175
SPL150DPL150150180 (3000)
SPL200DPL200200320 (5334)

1. Suhu operasi maksimum 95 ℃
2. Tekanan kerja maksimum 0.8mpa
3. Filter reresik tekanan drop 0.15mpa
4. Tes medium viskositas lenga resik 24cst, nalika dirating aliran liwat Filter lenga nalika gulung meksa asli ora luwih saka 0.08mpa.

SPL15, SPL40 Bolong Oil Grease Ukuran Filter

Ukuran Filter Lemak SPL15, SPL40
Size
(Mm)
Gunungdimensi
(Mm)
Mbusak Dhuwur (mm)Ukuran sambungan (mm)Pipa Line Length
(Mm)
Ukuran Dhasar
(Mm) 
bobot
DNHBLH1DD0ChL3B1H2h1L1L2bRnd1kg
15S328180196260M30x222385588155291881668012164129.5
20S310207260230M33x22634659017725890230100121541511.5
25V315232230270M39x234346590185265901561001215216.512
S205260177230416.5
32S38020726033060 × 6038346596175330502301001215416.512
40S46226131436066 × 664543701102243631002741301502041722

SPL50, SPL80 Mesh Oil Grease Ukuran Filter

Ukuran Filter Lemak SPL50, SPL80
Size
(Mm)
Gunungdimensi
(Mm)
Mbusak Dhuwur (mm)Ukuran sambungan (mm)Pipa Line Length
(Mm)

Ukuran Dhasar(Mm) 

bobot
DNHBLH1DD0ChL3B1H2h1L1L2bRnd1kg
50B44742541042586 × 86572209014035542292260210251842085
S400355412350130
65B580453410535100 × 100703651051603755271122602102528420120
S423425517350150
80B780541492660116 × 1168944312419045665035027025204022165

SPL100, SPL125 Mesh Oil Grease Ukuran Filter

Ukuran Filter Lemak SPL100, SPL125
Size
(Mm)
dimensi
(Mm) 
 Mbusak Dhuwur (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa (mm)Ukuran Dhasar
(Mm) 
bobot
DNHBLH1DD0ChL3B1H2L1L2bRnd1kg
10076584756066019010833602006873006405003302032422370
12585090060576021513338522568234073054027020320422420

SPL150, SPL200 Bolong Oil Grease Ukuran Filter

SPL150, SPL200 Oil Grease Filter Dimensi
Size
(Mm)
dimensi
(Mm)  
Mbusak Dhuwur (mm)Ukuran Sambungan
(Mm)
Pipa Line Length
(Mm)
Ukuran Dhasar
(Mm) 
bobot
DNHBLH1DD0ChL3B1H2L1L2bRnd1kg
1508901000990790240159380250400825760750460303204022680
2001058115511809453102194503154409609109205203040434800

DPL25, DPL40, DPL65, DPL80 Bolong Oil Grease Ukuran Filter

DPL25, DPL40, DPL65, DPL80 Ukuran Filter Grease Minyak
Size
(Mm)
dimensi
(Mm)  
Mbusak Dhuwur (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa (mm)Ukuran Dhasar
(Mm) 
bobot
DN H B L H1 D D0 C h L3 B1 H2 L1 L2 b R n d1 kg
25 315130135270Konektor M39x23103460702641391009012154166
40 44014317336066 × 6614367080364177130125142041812
65 580195285535100 × 1007079105105517261165150182542225
80 70023832068518589991201286303101701701802542230

DPL100, DPL200 Bolong Oil Grease Ukuran Filter 

DPL100, DPL200 Ukuran Filter Grease Lenga
Size
(Mm)
dimensi
(Mm)  
Mbusak Dhuwur (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa (mm)Ukuran Dhasar
(Mm) 
bobot
DN H B L H1 D D0 C h L3 B1 H2 L1 L2 b R n d1 kg
100 8004125287901901081404229036036415073433518318115
150 9405506607902401591355738038033518087047020324160
200 10506127509453102191355743840036818098055020324210
NONomer Mesh (Mesh / Inch)Ukuran bolong (mm)Akurasi Filter (um)Diameter KawatBobot Net Per Unit Area (Kg/m2)Persentase Sieving Area (%)Mesh Inch Setara (Mesh / Inch)
tembagaSteel 
1102.0020000.4000.9330.8416910.58
2201.0010000.2500.710.6316420.32
3400.4504500.1800.7200.6495140.32
4600.2802800.1400.6530.5894460.48
5800.2002000.1120.5620.5074181.41
61180.1251140.0900.5270.47534118.41
71580.090780.0710.4380.39531157.76
82000.071460.0560.3460.31231200
92640.056380.0400.21034264.6
103000.050340.0320.15837309.8
1136300.040300.0300.16232363