Piranti Pangukuran Saka Divider Lubrication Dual-line

Piranti pangukuran - pembagi pelumasan progresif rong baris dirancang kanthi rong pipa sing nyuplai lan rong outlet, nalika tekanan ing katup pembagi tekan tahap prasetel, siji port outlet wiwit ngeculake pelumas utawa lenga nganti nemoni tekanan switch katup ganti, sing ngidini stopkontak liyane kanggo dispense alternatif.
Mangga priksa file PDF VSG ing ngisor iki:

Distributor VSG PDF
Piranti Pangukuran Grease VSG2

Distributor VSG2-KR, Piranti Pangukuran

  • Port dipakani greasing standar
  • Bahan mentahan kekuatan dhuwur sing dipilih
  • Silver seng lumahing dilapisi tahan-karat
    Waca Rincian >>> 
Piranti Lubricating VSG4

Distributor VSG4-KR, Piranti Pangukuran

  • Four bandar dipakani greasing
  • Sambungan standar Utas
  • Greasing tingkat aliran luwes kasedhiya
    Waca Rincian >>> 
Grease-Metering-Valve-VSG6

Distributor VSG6-KR, Piranti Pangukuran

  • Enem greasing dipakani bandar
  • Fitur kahanan kerja sing stabil
  • Kanthi pin indikator kanggo operasi sing katon
    Waca Rincian >>> 
Dual-Line-Metering-Piranti-VSG 8KR

Distributor VSG8-KR, Piranti Pangukuran

  • Wolung greasing dipakani bandar
  • 45 # bahan baja karbon kekuatan
  • Dilapisi seng perak kanggo tahan korosi
    Waca Rincian >>>