Piranti Pangukuran Saka Divider Lubrication Dual-line

Piranti meteran kanthi rong garis pakan kanggo pelumasan tekanan dhuwur sing dituju, kanthi pilihan pakan sing bisa diatur lan tetep. Ana desain karo indikator pin lubrication kanggo mriksa volume grease dipakani nalika operasi. VSL dirancang kanthi struktur njero sing padha karo seri VSG, nanging kanthi volume pakan pelumas sing gedhe kanggo titik lubrication.
Mangga dipriksa file PDF saka VSL ing ngisor iki:

Distributor VSL PDF
Piranti Pangukuran Grease Loro-Line VSL2

Distributor VSL2-KR, Piranti Pangukuran

  • Lager tingkat aliran lan luwes
  • 45 # Bahan baja kekuatan dhuwur sing dipilih
  • Tutup operasi piston sing katon
    Waca Rincian >>> 
Piranti Pangukuran Loro Line VSL4

Distributor VSL4-KR, Piranti Pangukuran

  • Four bandar dipakani greasing
  • Pelumas garis ganda nyedhiyakake
  • Greasing tingkat aliran luwes kasedhiya
    Waca Rincian >>> 
Grease-Metering-Valve-VSL6

Distributor VSL6-KR, Piranti Pangukuran

  • Enem dipakani bandar lubrication
  • Fitur kahanan kerja sing dipercaya
  • Kanthi pin indikator kanggo operasi kerja
    Waca Rincian >>> 
Lubrication-Piranti-VSL8

Distributor VSL8-KR, Piranti Pangukuran

  • Wolung titik pembagi garis ganda
  • 45 # bahan baja karbon kekuatan
  • Dilapisi seng perak kanggo tahan korosi
    Waca Rincian >>>