Pendingin Minyak - Penukar Panas Kanggo Peralatan Lubrikasi

Cooler lenga utawa penukar panas minangka kelas peralatan transfer panas, digunakake kanggo ngadhemake cairan kaya lenga panas utawa hawa, biasane nganggo banyu utawa hawa minangka coolant kanggo mbusak panas. Ana sawetara jinis oil cooler (Heat exchanger) kaya wall cooler, spray cooler, jacketed cooler lan pipe/tube cooler. Digunakake digunakake ing peralatan lubrication, utawa piranti liyane kayata tungku frekuensi penengah lan peralatan electrical gedhe ndhukung minangka pangayoman cooling.

FL Air Cooler, Heat Exchanger
GL Series Oil lan Water Cooling
LC Tube Cooler, Heat Exchanger
Pendingin Pipa Ganda SGLL, Penukar Panas