Filter Minyak - Filter Grease Kanggo Peralatan Lubrication

Filter lenga lan saringan pelumas yaiku saringan pipa uga bisa digunakake kanggo filter partikel gas utawa media liyane, dipasang ing saluran pipa kanggo mbusak impurities sing dicampur ing cairan kasebut, supaya mesin lan peralatan (kalebu katup, kompresor, pompa, lsp. .), Instrumen bisa normal Work lan operasi, kanggo entuk proses stabil kanggo njamin safety saka produksi.

SPL, DPL mesh saringan
CLQ lenga MAGNETIC FILTER
SLQ DOUBLE lenga lemu FILTER
SWCQ pindho CYLINDER MAGNETIC FILTER
Grease Pipeline Filter GGQ Series