Product: YZQ Indikator Pelumas Lemak Lenga

Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 40 Bar
2. Ukuran saka 8mm kanggo 80mm kanggo pilihan
3. Kelas viskositas medium: N22~N460

 

Indikator aliran minyak pelumas seri YZQ digunakake kanggo metalurgi, pertambangan lan sektor industri liyane saka pipa minyak ing sistem pelumasan kanggo mirsani aliran lenga utawa pelumas ing pipa. Kelas viskositas medium sing ditrapake N22 ~ N460.
Aliran panah ing omah saka YZQ seri lubrication lenga indikator aliran pelumas kudu konsisten karo aliran nyata medium apa ing pipo nalika sambungan karo pipe line.

Kode Pesenan Indikator Pelumas Lemak Minyak Seri YZQ

HS-YZQ-25C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YZQ = Indikator Pelumas Lenga Lenga
(3) Ukuran Indikator (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4) C= Besi tuang (Pointer); S = Baja Tahan Karat (Trefoil indikasi)
(4) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Indikator Pelumas Lemak Oli Ukuran Seri YZQ:

Oil-Grease-Lubricating-Indikator-YZQ-Series-Dimensions
modelSize (mm)Maks. TekanandLDHhD1SKGS
YZQ-8840barG1 / 4 ″9460572432241.2
YZQ-1010G3 / 8 ″905535271.5
YZQ-1515G1 / 2 ″
YZQ-2020G3 / 4 ″12075602650412.0
YZQ-2525G1602650412.3
YZQ-3232G1 1/4 ″140100753564543.2
YZQ-4040G1 1/2 ″15010592.54085754.5

6.0

YZQ-5050G2
YZQ-6565G2 1/2 ″18012012050100908
YZQ-8080G3200130127571101015