Indikator Lubrication Lenga Lenga Kanggo Peralatan Lubrication

Indikator pelumasan pelumas lenga digunakake kanggo mriksa tingkat aliran utawa tekanan ing peralatan / sistem pelumasan. Ana sawetara pratondho seri kanggo nglengkapi sistem lubrication minangka saben syarat beda, minangka kontrol utawa piranti monitor diinstal ing baris pipe sistem lubrication.

Indikator Tekanan Pelumasan YKQ
Oli Lubricating GZQ Flow Rate Indikator
YCK-P5/SG-A SWITCH TEKANAN DIFFERENTIAL
Kontrol Tekanan Terminal YKQ-SB
Indikator Aliran Minyak Pelumas Seri YZQ,
Indikator Aliran Minyak Pelumas YXQ