Katup Grease - Katup Pelumasan, Katup Lemak/Lenga

Kita nyedhiyakake macem-macem katup pelumas lan kabeh jinis katup kanggo peralatan pelumasan.

Katup pelumas yaiku bagean lan piranti sing dilengkapi peralatan pelumasan lan sistem pelumasan, katup pelumas kasedhiya saka tekanan rendah nganti dhuwur lan media sing amba ditrapake. Katup pelumas HS minangka operasi sing dipercaya, utamane ing macem-macem kahanan kerja sing abot, gampang diganti lan biaya murah kanggo aplikasi industri.

Keuntungan Grease Valve:

  • Manual utawa otomatis tutup kanggo pilihan
  • Solenoid, tekanan lan katup mriksa kanggo macem-macem kahanan kerja
  • Regulasi tekanan lan katup respon sing dipercaya lan katup mriksa bocor nol.
Katup Arah Grease 24EJF-P
YHF, RV DIRECTIONAL CONTROL katup
Grease Solenoid Directional Valve DF/SV
Katup Arah Lubrication Otomatis DR4
OF LUBRICATION SAFETY VALVE
Katup Kontrol Tekanan YZF, PV
Grease Spray Valve PF-200
4/2 Hydraulic Directional Valve SYP
Katup Saklar Tekanan Grease YZF-J4
Vertikal Hydraulic Oil Priksa Valve DXF
Katup Safety Lubrication AF-K10
Lemak, Katup Priksa Oli DXF-K
Katup Kontrol Tekanan YKF/DR
Lubrication Directional Valve DR3-4
Lubrication Directional Valve DR6