Product: Indikator Aliran Grease GZQ 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 6.3 Bar
2. Ukuran saka 10mm kanggo 25mm
3. Pangaturan tingkat aliran kasedhiya

Indikator aliran pelumas GZQ digunakake kanggo sistem pelumasan terpusat pelumasan minyak kanggo mirsani aliran pelumas menyang titik pelumasan lan nyetel pasokan minyak. Viskositas medium sing ditrapake kanggo indikator aliran pelumas GZQ yaiku kelas N22 ~ N460. Lan pipa sistem kudu disambungake miturut pranata port inlet lan port stopkontak, lan kudu dipasang vertikal.

Industri Hudsun nyedhiyakake seri GZQ - SS sing digawe saka baja tahan karat kanggo kondisi kerja khusus, kayata digunakake ing industri kimia, peralatan pesisir, peralatan pelumasan kanggo kapal, lingkungan kerja medium banyu, kondisi kerja liyane sing atos kanggo nglindhungi piranti lan peralatan pelumasan liyane.

Kode Pesenan Seri Indikator Aliran Grease GZQ

HS-GZQ-10C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) GZQ = Indikator Aliran Minyak Pelumas Seri GZQ
(3) Size (Mangga priksa grafik ing ngisor iki)
(4) Bahan Utama:
C=
Omah Digawe saka Casting Iron
S= Housing Digawe saka Stainless Steel
(5) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Indikator Aliran Minyak Pelumas Seri GZQ Data Teknis lan Dimensi

GZQ-Lubricating-Flow-Indikator-Dimensi
modelSizeMaks. TekanandDBCbHH1Sbobot
GZQ-1010mm0.63MPa / 6.3BarG3/8"655835321445321.4kg
GZQ-1515mmG1/2"6558353214245321.4kg
GZQ-2020mmG3/4"8060283815060412.2kg
GZQ-2525mmG18060283815060412.1kg