Pompa pelumas oli ZB-H (DB-N)

Product:ZB-H (DB-N) Grease Lubrication Pump - Progressive Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Sekawan volume lubricating saka 0 ~ 90ml / min.
2. motor tugas abot dilengkapi, layanan maneh lan biaya pangopènan kurang
3. Operasi lubricating cepet lan dipercaya. Kanthi utawa tanpa cart opsional.

Kode sing padha karo ZB-H & ZB-N:
ZB-H25 (DB-N25); ZB-H45 (DB-N45); ZB-H50 (DB-N50); ZB-H90 (DB-N90)

Pompa pelumasan minyak ZB-H (DB-N) biasane dilengkapi ing sistem pelumasan tengah kanggo peralatan mesin. Pompa pelumas pelumas ZB-H (DB-N) kasedhiya kanggo sistem pelumasan tengah kanthi frekuensi pelumas sing kurang, nyedhiyakake 50 titik pelumasan ing ngisor iki, lan maksimal. tekanan kerja 315 bar.

Pompa pelumas lenga nduweni kemampuan kanggo nransfer pelumas utawa lenga langsung menyang saben titik pelumas utawa liwat seri SSV katup progresif. Pompa pelumas biasane dilengkapi mesin kanggo Metalurgi, Pertambangan, Pelabuhan, Transportasi, Konstruksi & Peralatan Liyane.

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi Minyak ZB-H

ZB-H25*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis Pompa Lubrication Oil = seri ZB
(2) H = Maks. Tekanan 31.5Mpa/315Bar/4567.50Psi
(3)Volume Feeding Lemak = 0 ~ 25ml / min., 0 ~ 45ml / min., 0 ~ 50ml / min., 0 ~ 90ml / min.
(4) Informasi luwih lengkap

Data Teknis Pompa Lubrikasi Minyak ZB-H

model:
Pompa pelumas lenga ZB-H (DB-N) Series
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 315bar/4567.50psi (Cast iron)
Daya Motor:
0.37kW

Tegangan Motor:
380V
Tank Grease:
30L
Volume Pakan Lemak:  
0~25ml/min., 0~45ml/min., 0~50ml/min., 0~90ml/min.

Data Teknis Pompa pelumasan Oli Seri ZB-H (DB-N):

modelMaks. tekananVolume TankTegangan MotorMotor PowerVolume Pangananbobot
ZB-H25315bar30L380V0.37kW0 ~ 25ml / min.37Kgs
ZB-H45315bar30L380V0.37kW0 ~ 45ml / min.39Kgs
ZB-H50315bar30L380V0.37kW0 ~ 50ml / min.37Kgs
ZB-H90315bar30L380V0.37kW0 ~ 90ml / min.39Kgs

 

Catetan:
1. Pompa pelumasan minyak ZB-H (DB-N) kasedhiya kanggo nglengkapi ing posisi kerja kanthi suhu normal, kurang bledug lan gampang ngisi greasing.
2. Grease kudu ditambahake liwat ngisi inlet lan pressurized dening pump lubricating listrik, iku ora allowable kanggo nambah sembarang medium tanpa Processing nyaring.
3. Kabel listrik kudu disambungake menyang motor saka pump lubrication lenga minangka saben rotasi motor, sembarang rotasi kuwalikan wis nyandhet.
4. More lubricating injector kasedhiya, tambahan non-nggunakake injector bakal bisa nutup dening M20x1.5 plug.

Pompa pelumasan oli ZB-H (DB-N) Simbol Operasi:

Simbol pompa pelumasan lenga ZB-H (DB-N).

Pompa pelumasan lenga ZB-H (DB-N) Dimensi Instalasi

Pompa pelumasan lenga ZB-H (DB-N) dimensi instalasi simbol