Katup Kontrol Tekanan YZF, PV

Product: YZF-L4, PV-2E Katup Kontrol Tekanan \ 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nganti 20Mpa/200bar
2. Pangaturan tekanan kasedhiya saka 3Mpa ~ 6Mpa
3. Sensitif kanggo respon meksa, ngoper cepet lan operasi dipercaya

Katup switch kontrol tekanan YZF-L4, seri PV-2E yaiku kontrol tekanan, rong pipa pipa, katup pelumas, yaiku piranti kanggo nransfer transmisi mekanik menyang sinyal listrik kanthi sinyal tekanan diferensial, biasane digunakake ing sistem pelumasan tengah pelumas jinis pungkasan. lan dipasang ing mburi pipa grease / lenga utama.

Nalika tekanan ing mburi pipa sumber utama ngluwihi tekanan prasetel saka katup kontrol meksa ngalih YZF-L4, seri PV-2E, katup bakal ngirim sinyal menyang kabinèt listrik kontrol, katup arah solenoid kanggo entuk loro pelumas / sumber lenga Utawa, katup saklar kontrol tekanan iki ngirim sinyal kanthi bener, bisa dipercaya, tekanan prasetel bisa diatur ing sawetara tartamtu.

Katup kontrol tekanan YZF-L4, seri PV-2E Operasi:
1. Katup kontrol tekanan kudu dipasang ing mburi pipa grease / minyak utama ing jinis terminal sistem pelumasan.
2. Distributor pelumas kudu dipasang sawise katup kontrol tekanan, supaya pelumas ing katup bisa dianyari.
3. Distributor sawise katup kontrol tekanan, saka awak kanggo nyambungake karo gauge tekanan kanggo nginstal konektor utama lan konektor tee.
4. Nyetel meneng-tangan tengen nyetel meksa mudhun, lan kiwa diputer kanggo nyetel meksa dhuwur.

Kode Pesenan Katup Kontrol Tekanan YZF/PV Series

HS-YZF (PV)-L4*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YZF = Katup Kontrol Tekanan YZF, seri PV
(3) L = Maks. tekanan 20Mpa/200bar
(4) Tekanan Prasetel = 4Mpa/40bar
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Katup Kontrol Tekanan YZF, Data Teknis Seri PV

modelMaks. TekananSetel TekananTekanan Adj.Aliran mundhutUkuran. Bobot
Ref. KodeKode sadurungé
YZF-L4PV-2E20Mpa4Mpa3 ~ 6Mpa1.5mLkg 8.2

Cathetan: (NLGI0 # -2 #) nduweni tingkat penetrasi kerucut 265 nganti 385 (25C, 150 g) 1/10 mm digunakake minangka medium.

Katup Kontrol Tekanan YZF, Dimensi Instalasi PV

Katup Kontrol Tekanan YZF, dimensi PV