Katup Kontrol Tekanan YKF, DR

Product: YKF-L31; 32 Lan DR -33; 43 Kontrol Tekanan Seri 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan 20Mpa/bar
2. Dilengkapi katup arah ing sistem pelumasan kanggo nambah tekanan
3. Luwih apik kanggo sistem pelumasan distribusi pelumas rong tahap, operasi tekanan sing dipercaya

Katup kontrol tekanan YKF, seri DR yaiku pelumas, katup kontrol tekanan lenga dilengkapi katup arah hidrolik utawa katup sing dioperasikake ing sistem pelumasan terpusat dual line kanggo nambah tekanan ing pipa pelumasan, lan diijini ngluwihi dawa pipa pasokan, supaya ing distributor pelumas bisa diatur ing tengah, luwih bisa dipercaya, ngluwihi sawetara pelumas pelumas utawa lenga, nalika gampang kanggo nggampangake operasi inspeksi saben dina.

Katup kontrol tekanan YKF, seri DR luwih cocok kanggo distribusi sekunder ing sistem pelumasan, sing nambah distributor utama grease utawa tekanan lenga, supaya bisa dialokasikan maneh menyang distribusi pelumas kapindho.

Katup Kontrol Tekanan YK, Operasi DR.
1. Ing arah panah ing 1 meter karo pipa lan ekspor katup bali hydraulic utawa katup kontrol meksa menyang port lenga disambungake.
2. Kanthi loro katup kontrol tekanan YKF-L31-jinis lan katup kontrol arah hidrolik YHF-L1type sing digunakake ing kombinasi, kudu dadi salah siji saka antarmuka garis kontrol katup kontrol tekanan A karo sambungan pipa kontrol katup kontrol liyane B disambungake karo a pipa.
3. kombinasi katup kontrol arah hidrolik YKF-L31 x2 lan YHF-L1x1; YKF-L32x1 lan YHF-L2x1 katup kontrol arah hidrolik utawa kombinasi katup kontrol tekanan YKF-L4.
4. Nalika sumber lenga, inlet meksa P1 lan outlet meksa P2 (katup hidrolik utawa meksa kontrol klep nyetel meksa) sesambetan punika: P1 = 3P2-P3.

Kode Pesen Katup Kontrol Tekanan YKF, Seri DR

HS-YKF-L31*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YKF = Katup Kontrol Tekanan YKF, seri DR
(3) L = Maks. tekanan 200 bar
(4) Rasio Tekanan 
(5) Inlet/Outlet Port No. = 220 ml/min. ; 455 ml / min. (Deleng grafik ing ngisor iki)
(6) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Katup Kontrol Tekanan YKF/DR Data Teknis

modelMax.
meksa
Rasio TekananInlet / Outlet No.Mundhut Aliranbobot
anyarSadurunge
YKF-L31DR-3320Mpa3:1 (Inlet: Outlet)12mL200Kgs
YKF-L32DR-4320Mpa20.8mL238Kgs

Katup Kontrol Tekanan YK, Dimensi Instalasi DR

Katup Kontrol Tekanan YKFDR dimensi