Product: Indikator Tekanan YKQ 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 10bar ~ 400bar
2. Tegangan kasedhiya: 220VAC
3. Tanggepan sensitif kanggo sinyal tekanan, operasi sing dipercaya

Indikator Tekanan YKQ digunakake kanggo sistem pelumasan terpusat pelumas, dipasang ing ngarep utawa mburi pipa utama kanggo mriksa kondisi tekanan ing pipa utama, nalika tekanan pipa utama tekan nilai prasetel, kothak kontrol listrik ngirim sinyal listrik, kontrol arah. katup kanggo ngalih utawa ngawasi operasi sistem pelumasan.

Indikator Tekanan YKQ bisa nyetel nilai tekanan prasetel kanthi nyetel posisi plug sawise mbukak tutup karo nut ngunci ndhuwur. Sawise imbuhan, nut ngunci ndhuwur kudu ngaco tightly maneh.

Kode Pesenan Indikator Tekanan Seri YKQ

HS-YKQ-105*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YKQ = Indikator Tekanan seri YKQ
(3) Seri Indikator (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Indikator Tekanan Data Teknis seri YKQ

modelMaks. TekananTekanan OperasiVoltasebobot
YKQ-10510Mpa10±5%Mpa-220VAC1.5kg
YKQ-20520Mpa20±5%Mpa
YKQ-32031.5Mpa31.5±5%Mpa
YKQ-40540Mpa40±5%Mpa

Indikator Tekanan YKQ seri Dimensi

Tekanan-Indikator-YKQ-seri-dimensi