Progressive Lubrication Distributor JPQ Series

Product: JPQ Progressive Lubrication Distributor
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 20Mpa/200bar
2. 3 ~ 8 no. bagean kasedhiya minangka saben requirement volume grease beda
3. Telung jinis seri, sawetara volume tingkat aliran kanggo opsional

Distributor Pelumasan Progresif seri JPQ yaiku distributor pelumasan pelumas, pembagi pelumasan progresif sing digawe saka baja karbon dhuwur kasusun saka ndhuwur, bagean pungkasan lan 3-8pcs. Minangka bagean tengah kanggo opsional miturut volume pakan pelumas sing beda-beda lan jumlah syarat outlet pelumas.
Saliyane spesifikasi volume pelumas minimal saka distributor pelumasan progresif seri JPQ (kalebu stopkontak tunggal lan kaping pindho), saben segmen liyane duwe bakal bisa dilengkapi indikator siklus.

Distributor Pelumasan Progresif Operasi Seri JPQ:
1. Ing siji piston stroke reciprocating ing bagean tengah minangka siji siklus grease dipakani, siji siklus lengkap distributor JPQ rampung minangka stroke piston ing saben blok tengah, jumlah saka jumlah siklus saben unit wektu kanggo kabeh bagean tengah distributor. JPQ minangka frekuensi operasi.
2. Suhu lingkungan kerja -30 ~ +80 ℃.
3. Panganggone media saka progresif lubrication distributor seri JPQ kanggo seng nembus conthong ora kurang saka 290 (25 ℃, 150g) 1 / 10m m, akurasi filtrasi ora kurang saka 100μm saka grease utawa viskositas ora kurang saka 17c S t , presisi ora kurang saka 25μm lenga pelumas.

Kode Pesenan Distributor Pelumasan Progresif Seri JPQ

JPQ-1-3(8T, 24T, 32S…)*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Seri Dhasar = Progressive Lubrication Distributor JPQ Series
(2) Seri No.: = 1
(3) Segmen Tengah AS.: = 3 ~ 8 pcs. kanggo pilihan
(4) Kode Segmen Tengah = Priksa bagan ing ngisor iki
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Progressive Lubrication Distributor JPQ Series Data Teknis

modelJPQ1JPQ2JPQ3
Maks. Tekanan20Mpa
Kula. Tekanan0.7Mpa1.2Mpa
Maks. Frekuensi200 wektu / menit180
Segmen Tengah8T 8S16T 16S40T 40S
16T 16S24T 24S80T 80S
24T 24S32T 32S120T 120S
-40T 40S160T 160S
48T 48S200T 200S
56T 56S240T 240S
Seri Segmen Tengah8T8S16T16S24T24S32T32S40T40S48T48S
Volume Outlet Per Sik.(ml)0.080.160.160.320.240.480.320.640.400.800.480.96
Outlet No.212121212121
Segmen Tengah56T56S80T80S120T120S160T160S200T200S240T240S
Volume Outlet Per Sik.(ml)0.561.120.801.601.202.401.603.202004.002.404.80
Outlet No.212121212121

Distributor Lubrication Progresif JPQ 1 Dimensi Instalasi

Progressive Lubrication Distributor JPQ 1 dimensi

Distributor Lubrication Progresif JPQ 2 Dimensi Instalasi

Progressive Lubrication Distributor JPQ 2 dimensi

Distributor Lubrication Progresif JPQ 3 Dimensi Instalasi

Progressive Lubrication Distributor JPQ 3 dimensi
modelagêng. Segmen No.ABbobot
JPQ138771kg 1.3
JPQ1410488.5kg 1.6
JPQ15122106kg 1.8
JPQ16139.5123.5kg 2.1
JPQ17157141kg 2.3
JPQ18174.5158.5kg 2.6
JPQ2310286kg 2.2
JPQ24122.5106.5kg 2.6
JPQ25143127kg 3.1
JPQ26163.5147.5kg 3.5
JPQ27184168kg 4.0
JPQ28204.5188.5kg 4.4
JPQ33142126kg 9.8
JPQ34170.5154.5kg 11.8
JPQ35199183kg 13.7
JPQ36227.5211.5kg 15.7
JPQ37256240kg 17.6
JPQ38284.5268.5kg 19.6