Katup Progresif - Katup Pembagi Lubrication

Katup progresif seri - katup pembagi pelumasan dirancang kanthi siji garis utama, pelumas ditransfer kanthi pompa pelumasan. Pelumas pelumas utawa lenga disuntikake menyang saben titik syarat siji liwat gerakan piston katup pembagi progresif.
Mangga priksa file PDF saka SSV Series ing ngisor iki:

Distributor SSV PDF
Progressive Divider Valve SSV6

SSV6 Progressive Divider Valve

  • Baja karbon kekuatan dhuwur diprodhuksi
  • Diuji kanthi ketat kanggo mbuwang bocor ing njero
  • Galvanisasi ireng sing apik kanggo tahan korosi
    Waca Rincian >>> 
Katup Progresif SSV8

SSV8 Progressive Divider Valve

  • 8 Port outlet, ukuran standar
  • Diuji kanthi ketat kanggo mbuwang bocor ing njero
  • Galvanisasi ireng sing apik kanggo tahan korosi
    Waca Rincian >>> 
Katup Pembagi Grease SSV10

SSV10 Progressive Divider Valve

  • 10 Port Outlet, ukuran standar
  • Ukuran sambungan tabung 4mm & 6mm
  • Galvanisasi ireng sing apik kanggo tahan korosi
    Waca Rincian >>> 
Katup Progresif SSV12

SSV12 Progressive Divider Valve

  • 12 Port Outlet, ukuran standar
  • Ukuran sambungan tabung 4mm & 6mm
  • 45 # baja karbon kekuatan dhuwur, urip layanan stabil
    Waca Rincian >>> 
Bantalan Lubrication Valve SSV14

SSV14 Progressive Divider Valve

  • 14 Port Outlet, ukuran standar
  • Bisa dipercaya ing kahanan operasi sing luwih elek
  • 45 # Baja karbon kekuatan dhuwur nganti 35Mpa
    Waca Rincian >>>