Katup Campuran Lubrikasi Udara Minyak AVE

Product: QHQ-J Oil Air Lubrication Nyampur Valve
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi tekanan inlet 10Mpa
2. Air lan mixer lenga karo 4 ~ 12 port stopkontak
3. Strictly test lan dipercaya digunakake ing sistem lubrication

Katup pencampur pelumasan udara lenga QHQ-J lan divider mixer lenga udara digawe saka baja campuran karbon medium minangka distributor pelumas progresif lan bahan campuran aluminium minangka katup campuran lenga lan udara, kanthi siji inlet, siji port inlet, lan 4 nganti 12 lenga lan outlet udara bandar-bandar. Utamane ditrapake kanggo sistem pelumasan lenga lan udara siji-line utawa rong baris - sistem pelumasan lenga lan udara progresif.

QHQ-J Oil Air Lubrication Mixing Valve Dianggo:

  1. Kudu digunakake ing lingkungan kerja ing pranata medium.
  2. Antarmuka udara sing dikompres kudu nganggo sambungan pipa jaringan udara teken lan sistem udara sing darmabakti, dilarang banget karo sambungan saluran pasokan udara liyane sing ora dingerteni, supaya ora kacilakan.
  3. Posisi instalasi saka lenga lan online nyawiji tutup kanggo menehi prioritas kanggo kahanan instalasi ing kahanan apa, owah-owahan suhu ing bagean cilik, lan tau diijini kanggo nginstal ing wilayah suhu dhuwur utawa kahanan karat lingkungan.
  4. Dilarang banget kanggo ngganti jumlah outlet, ora perlu nggunakake lenga lan bandar udara kudu hubungi kita sadurunge ngganti.

Kode Pesen QHQ-J Oil Air Lubrication Mixing Valve Series

HS-QHQ-J4A1*
(1)(2)(3)(4) (5)(6)(7)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) QHQ = Oil Air Lubrication Nyampur Valve
(3) J= Maks. Tekanan 100 bar
(4) Outlet Port No. = 4; 6; 8; 10; 12
(5) Volume Pakan Minyak / Port: A= 0.08mL; B = 0.16 ml
(6)  Volume Pakan Udara / Port: 1= 19L/min ; 2 = 30L/min
(7) Kanggo Informasi Luwih Luwih

SMX-YQ Oil Air lubrication Distributor Informasi Technical

modelTekanan Minyakmeksa AirJinis PistonVolume Feed Minyak
 (ml/stroke)
Pelabuhan Outlet
SMX*-YQ<100 Bar2 ~ 8 bar04T0.042
04S0.081
08T0.082
08S0.161
16T0.162
16S0.321
24T0.242
24S0.481
32T0.322
32S0.641
40T0.42
40S0.81

SMX-YQ Oil Air Lubrication Mixing Valve Dimensi

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak
modelQHQ-J4 ×£QHQ-J6 ×£QHQ-J8 ×£QHQ-J10 ×£QHQ-J12 ×£
A597693110127
B7390107124141