Seri Progressive Valve KM, KJ, KL

Product: Distributor pelumas progresif seri KM, KJ, KL
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 210bar/3045psi.
2. Telung Jinis seri, dipakani volume saka 0.082 kanggo 4.920 opsional
3. Custom dijaluk saka 3-8 bagean tengah ana pilihan kasedhiya

Data Teknis Distributor Lube KJ / KM / KL Ing Ngisor:

Distributor KJ PDF
Distributor KM PDF
Distributor KL PDF

Katup pembagi progresif seri KJ, KM, KL digunakake kanggo titik multi-lubrication, volume pakan grease sing beda-beda, pakan grease asring sistem pelumasan tengah, katup progresif seri kasedhiya kanggo milih segmen tengah volume sing beda kanggo cocog karo macem-macem volume syarat pelumas

Ana telung bagean kalebu seri katup divider progresif KJ, KM, KL, saben sumber ndhuwur sirah, pemblokiran pungkasan lan 3-8 opsi bagean tengah kang kombinasi adat minangka saben syarat volume dipakani grease lan nomer stopkontak. Outlet pelumas ana ing loro-lorone katup progresif seri, lan ana katup mriksa sing dipasang ing saben bagean tengah kanggo nyegah tekanan serep sing disebabake dening aliran pelumas sing ala, kanthi pelumasan kanthi efektif.

Kode Pesenan Seri KM, KJ, KL

KM / KJ / KL-3(15T+25T2C+30S)
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)

(1) model = Series Progressive Divider Valve KM, KJ, KL Series
(2) Nomer Segmen Tengah= 3 ~ 8 No. Opsional
(3) Jinis piston = 5 ~ 150 opsional
(4), (5), (6) Tipe Outlet:
T= Jinis dhasar: Loro stopkontak ing saben sisih blok segmen tengah
S= Siji stopkontak, volume pelumas pindho, stopkontak sisih tengen utawa kiwa opsional
LC =  Mung stopkontak tengen, saluran kiwa nyambung menyang bagean sabanjure
RC = Mung stopkontak kiwa, saluran tengen nyambung menyang bagean sabanjure
2 C = Ora ana stopkontak, saluran kiwa lan tengen nyambung menyang bagean sabanjure langsung
(7) Ngilangi = Tanpa aksesoris
KR = Kanthi pin indikator posisi
LS = Kanthi switch watesan listrik & pin Indikator
(8) Ngilangi = Tanpa aksesoris
P = Kanthi indikator over-pressure, P1/8 utawa P1/4
V= Kanthi katup relief tekanan, V1/8 utawa V1/4

KM, -KJ, -KL-Unsur panjelasan

Indikator Over-pressure

Indikator meksa over dipasang ing stopkontak preparatory distributor pelumasan iki, nalika titik lubrication utawa pipeline diblokir lan meksa mundhak ndhuwur Nilai meksa presetting, piston saka Indikator bakal ngluwihi rada. Banjur peralatan utawa sistem pelumasan bakal ngirim sinyal, ngonfirmasi endi piston indikator dilanjutake, bagean utawa bagean sing diblokir bisa langsung ditemokake.

KM, -KJ, -KL indikator tekanan
KM,-KJ,-KL liwat wangun indikator tekanan

Katup Relief Tekanan

Katup relief meksa dipasang ing outlet preparatory distributor pelumasan, ing endi lingkungane kurang lan lemak utawa lenga gampang diblokir. Nalika titik lubrication utawa pipeline diblokir lan meksa mundhak abnormally ngluwihi Nilai meksa prasetel, banjur grease utawa lenga bakal kebanjiran saka katup relief meksa, lan titik kebanjiran minangka titik diblokir saka Gagal.
Katup relief tekanan mung ditrapake kanggo bagean kerja sing terus-terusan, ora kena pengaruh ing distributor pelumasan utawa pembagi liyane.

KM,-KJ,-KL Katup pelepas tekanan
KM,-KJ,-KL Pressure relief valve form

Seri Progressive Divider Valve KM Technical Data

modelSeri KM
Jinis piston10S15T15S20T20S25T25S30T30S35T35S
Aliran pelumas
(m3/ stroke)
0.3280.2460.4920.3280.6560.4130.8200.4920.9840.5741.148
Nomer outlet12121212121
Maks. tekanan21MPa / 10MPa

Series Progressive Divider Valve KJ Technical Data

modelSeri KJ
Jinis piston5T5S10T10S15T15S10T
Aliran pelumas
(m3/ stroke)
0.0820.1640.1640.3280.2460.4920.164
Nomer outlet2121212
Maks. tekanan14MPa / 7MPa

Seri Progressive Divider Valve KL Technical Data

modelSeri KL
Jinis piston25T25S50T50S75T75S100T100S125T125S150T150S
Aliran pelumas
(m3/ stroke)
0.4100.8200.8201.6401.2302.4601.6403.2802.0504.1002.4604.920
Nomer outlet212121212121
Maks. tekanan21MPa / 10MPa

Seri Progressive Divider Valve KM, KJ, KL Fungsi Operasi:

Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja

Grease mili menyang port sumber dening meksa pump lubrication, kanggo ningkataké tumindak piston A, B, lan C ing arah panah. Piston A, B, rongga kiwa ing tumindak meksa lenga ing dicokot tengen, piston C tetep kamar tengen menyang meksa, pelumas wiwit pindhah menyang kiwa.

Pelumas pelumas push piston C gerakane ngiwa, kamar kiwa saka outlet meksa pelumas pelumas dening piping external kanggo No.1 dikirim menyang titik lubrication.
Minyak pelumas menyang ruang piston B tengen nalika piston C pindhah menyang wates kiwa.

Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja
Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja

Pelumas mili push piston B pindhah ngiwa, kamar kiwa meksa lenga pelumas menyang stopkontak No.2 liwat pipa external kanggo ngirim menyang titik lubrication. Minyak pelumas dipencet menyang piston A ruang tengen, nalika piston B pindhah menyang wates kiwa.

Lemak mili push piston B pamindhahan ngiwa, kamar kiwa meksa lenga pelumas menyang stopkontak No.2 liwat pipa external kanggo ngirim menyang TCTerms lubrication . Minyak pelumas menyang ruang piston A tengen, nalika piston B pindhah menyang wates kiwa.

Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja
Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja

Lenga pelumas mili push piston C gerakane menyang tengen, kamar tengen meksa pelumas kanggo stopkontak No.4 liwat pipa external kanggo ngirim menyang TCTerms lubrication. Minyak pelumas menyang ruang kiwa piston B nalika piston C pindhah menyang wates tengen.

mili pelumas push piston B gerakane menyang tengen, kamar tengen meksa pelumas kanggo stopkontak No.5 liwat pipa external kanggo ngirim menyang TCTerms lubrication. Minyak pelumas menyang ruang kiwa piston A nalika piston B pindhah menyang wates tengen.

Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja
Series-Progressive-Valve-KM,-KJ,-KL-prinsip kerja

Lenga pelumas mili kanggo push piston gerakane menyang tengen, kamar tengen stopkontak meksa pelumas, pipa external kanggo ngirim menyang No.6 kanggo titik lubrication. Nalika piston A kanggo pindhah menyang watesan tengen kanggo bali menyang negara wiwitan, terus kanggo mbaleni tumindak ndhuwur.

Seri Progressive Divider Valve KM Instalasi Dimensi

Series-Progressive-Divider-Valve-KM-dimensi
modelLapisan kita.ABCUtas mlebuUtas outletMaks. port stopkontakbobot
IME
KM-313183.1101.1112Rc 1/8Rc 1/862.9kgs
KM -4141103.512213383.5kgs
KM -5151123.9142.4153104.0kgs
KM -6161144.3162.8173124.6kgs
KM -7171164.7183.2194145.2kgs
KM -8181185.1203.6214165.7kgs

Series Progressive Divider Valve KJ Instalasi Dimensi

Series-Progressive-Divider-Valve-KJ-dimensi
modelLapisan kita.ABCUtas mlebuUtas outletMaks. port stopkontakbobot
IME
KJ-313167.68791.1Rc 1/8Rc 1/861.3kgs
KJ -414185.2105.2108.781.5kgs
KJ -5151102.8122.8126.3101.8kgs
KJ -6161120.4140.4143.9122.0kgs
KJ -7171138158161.5142.3kgs
KJ -8181155.6175.6179.1162.5kgs

Series Progressive Divider Valve KL Dimensi Instalasi

Series-Progressive-Divider-Valve-KL-dimensi
modelLapisan kita.ABCUtas mlebuUtas outletMaks. port stopkontakbobot
IME
KL-3131125.6141.6168Rc 3/8Rc 1/4611.1kgs
AT-4141154170196813.3kgs
AT-5151182.4198.42251015.5kgs
AT-6161210.8226.82531217.7kgs
AT-7171239.2225.22821419.9kgs
AT-8181267.6283.663101622.2kgs