Katup Progresif - Katup Pembagi Lubrication

Katup progresif seri uga disebut distributor divider. Padha Feed lubricating dibutuhake panggonan lan operate ing urutan tartamtu saka unsur lubrication. Jumlah lenga pelumas utawa pelumas tartamtu bisa disedhiyakake siji-sijine saka grease utawa outlet minyak kanthi urutan sing wis ditemtokake lan dikirim menyang titik pelumasan.

Ana unsur terintegrasi lan blok struktur minangka jinis katup progresif seri lan distributor divider, sing bisa dipilih miturut operasi nyata saka struktur sing beda lan kombinasi sing beda. Siklus utawa pakan pelumasan sing cedhak bisa digayuh, indikator kerja sing bisa dikonfigurasi bakal bisa nuduhake kahanan kerja sistem pelumasan.

Single Line Metering Piranti Injector

HL -1 Injector, Piranti Pengukuran Garis Tunggal

  • Desain standar kanggo panggantos gampang
  • Maks. tekanan kerja 24Mpa/240bar
  • 45 # baja karbon kekuatan dhuwur
    Waca Rincian >>> 
Katup Progresif - Divider Lubrication

SSV Progressive Valve - Divider Lubrication

  • 6 ~ 24 Outlet kanggo opsional
  • Maks. tekanan kerja 35Mpa/350bar
  • 45 # baja karbon kekuatan dhuwur
    Waca Rincian >>> 
Seri Progressive Valve KM, KJ, KL

Distributor Lubrication KM, KJ, KL

  • 3 Model kanggo macem-macem pilihan kerja
  • Maks. tekanan kerja 7Mpa ~ 210Mpa
  • Various volume dipakani kanggo operasi opsional
    Waca Rincian >>> 
lubrication-distributor-segmen-psq

Distributor Pelumas PSQ

  • Distributor blok segmen, 0.15 ~ 20mL / siklus
  • Maks. tekanan kerja hingga 10Mpa (100bar)
  • Nomer segmen saka 3 nganti 6 pcs. pilihan
    Waca Rincian >>> 
lubrication-progresif-distributor-lv-jpq-l

LV, JPQ-L Distributor Lubrication

  • Garis progresif, 0.16mL / siklus
  • Maks. tekanan kerja hingga 20Mpa (200bar)
  • Port Outlet saka 6v kanggo 12 nos. pilihan
    Waca Rincian >>> 
progresif-lubrication-distributor-jpq-seri

Distributor Pelumas JPQ

  • Pasokan baris progresif, 0.08 ~ 4.8mL / siklus
  • Maks. tekanan kerja hingga 20Mpa (200bar)
  • Volume pakan pelumas sing beda kanggo opsional
    Waca Rincian >>> 
Distributor Progresif ZP-A, Seri ZP-B

ZP-A, ZP-B Distributor Lubrication

  • 7 Tingkat volume kanggo pilihan
  • 6 ~ 20 nomer port Outlet kanggo opsional
  • Diameter pipa Ø4mm ~ Ø12mm
    Waca Rincian >>>