Unsur Pump SKF

Product: Unsur Pump SKF
Kauntungan Produk:
1. Pump unsur kanggo SKF lubrication grease pump
2. Utas standar kanggo gampang diganti, garansi winates 1 taun
3. Sabenere fitness saka unsur pump, strictly testing sadurunge pangiriman

SKF Pump Element Pambuka

Elemen pompa SKF dirancang kanggo ngganti unsur pompa pelumas pelumas SKF, kaya kanggo panggantos lan pangopènan pompa.

Unsur pompa digunakake kanggo ngirim pelumas menyang saben titik pelumasan utawa nyebarake pelumas utawa lenga menyang saben pipa pelumasan. Ana sawetara unsur pompa kanthi tingkat aliran sing beda lan rong jinis unsur pompa SKF kanthi bali piston spring utawa tanpa spring lan kanthi piston posisi mimpin.

Elemen pompa SKF kanthi spring minangka unsur standar sing umume dipilih ing akeh aplikasi sing digunakake, nanging tanpa spring lan piston posisi digunakake kanggo lingkungan kerja banget, kayata kadhemen banget (Ngisor nganti -30 °C). utawa kondisi lubrication viskositas dhuwur

Kode Pesanan Elemen Pompa SKF

HS-SKPPEL-M*
(1)(2)(3)(4)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) SKPPEL = SKF Unsur Pump
(3) M Utas = M20x1.5
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Ukuran Elemen Pompa SKF

Dimensi Elemen Pompa SKF