SLQ-Double-Lenga-Grease-Filter

Product: SLQ Filter Grease Minyak Ganda
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 6 bar
2. Area nyaring saka 0.082cm2 ~ 3.30 cm2
3. tank pindho kanggo siklus nyaring 24Hs digunakake kasedhiya

Filter pelumas lenga SLQ Double cocok kanggo tekanan nominal 0.6MP ing sistem pelumasan lenga, kanthi ngilangi impurities ing lenga pelumas menyang titik pelumasan lenga kanggo entuk fungsi sing resik, cilik kanggo kabeh, luwih gedhe kanggo kombinasi, mungguh, dening loro klompok Filter cartridge lan telung cara komposisi tutup enem-cara, bisa karya tabung, serep tabung, bisa ngrambah tanpa ngoper ngalih Filter cartridge kanggo entuk tujuan sistem lubrication terus.

Prinsip Kerja Filter Grease Minyak Ganda SLQ:

  1. Filter grease lenga SLQ Double kasusun saka tutup enem-cara lan rong klompok piranti Filter, diselehake ing stopkontak pump lan ngarep adhem, karya normal, klompok piranti Filter lan klompok liyane ditutup dening tutup minangka aplikasi stand-by. .
  2. Katup-jinis enem-cara tutup punika operasi manual nalika proses karya, Cut mati piranti Filter siyaga disambungake menyang karya piranti Filter, sisih ndhuwur tutup, mung tandha, ing karya kanggo meksa ≤ 6kgf / cm2 bisa non-stop commutation.
  3. Piranti Filter dirancang minangka rong kelompok, klompok karya, liyane minangka spare part. Ing karya piranti Filter kudu di resiki nalika reresik, sampeyan bisa miwiti pesawat liyane saka piranti Filter nyisakke, tanpa mengaruhi karya normal saka inang.
  4. Simbol SLQ double oil grease filter:SLQ-Double-Lenga-Grease-Filter-simbol

Pandhuan kanggo nggunakake Filter Grease Minyak Ganda SLQ:

1. Nalika prabédan tekanan inlet lan outlet Filter ≥ 0.5kgf / cm2, nuduhake yen piranti Filter wis diblokir dening impurities mechanical, kudu sakcepete di resiki utawa ngganti Filter, silinder Filter uga kudu di resiki.
2. Ing karya normal saka Filter, meksa prabédan saka inlet lan outlet port kudu ≤ 0.035mpa.

Kode Pesenan Seri Filter Grease Minyak SLQ

HS-SLQ-40*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) SLQ = SLQ Double Oil Grease Filter seri
(3) Ukuran Filter (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4) Kanggo Informasi Luwih Luwih

SLQ Data Teknis Filter Grease Minyak Ganda

modelSize
DN
(Mm)
Max.
meksa
Filter
area
(m2)
Viskositas kinematik (cSt)bobot
(Kg)
28466789326
Kehalusan Filter (mm)
0.080.120.080.120.080.120.080.120.080.12
Kehalusan Filter (mm)
SLQ-32320.6MPa0.0821303101202126316128.568.718.748.881.7
SLQ-40400.2133079030554016038472.317548125115
SLQ-50500.314851160447793250565106.525669160203.8
SLQ-65650.5282019607601340400955180434106250288
SLQ-80800.83313203100120021506301533288695170400346
SLQ-1001001.311990475018403230100023104361050267630468
SLQ-1251252.20334080003100542016803890730177045010001038.5
SLQ-1501503.3050001200046508130252058401094266067916001185
Viskositas (OE)46.391244

SLQ Double Oil Grease Filter Dimensi

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak
modelUkuran (DN)ABB1B2Cd1D3D4H
SLQ-3232140250186154344G3 / 8 ″--145
SLQ-4040165265222184410--180
SLQ-5050190165--693G1 / 2 ″330280355
SLQ-6565200170--713374300395
SLQ-8080220202--830G3 / 4 ″374320500
SLQ-100100250202--895442400610
SLQ-125125260240--1200G1755600640
SLQ-150150300240--1200755600860
modelH1LL1hUkuran Flange Inlet lan Outlet
D1D2bdn
SLQ-32440397386201351007818184
SLQ-4051548044714511085
SLQ-508001023-16012510020
SLQ-658601097-180145120
SLQ-809901202-195160135228
SLQ-10011901337-215180155
SLQ-12512701955-3024521018524
SLQ-15015301955-28024021023