Katup Campuran Lubrikasi Udara Minyak AVE

Product: Distributor Udara Minyak SMX-YQ
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi lenga kurang saka 100Bar,
2. Sawetara unsur tengah kanggo volume dipakani beda
3. Siji utawa loro port stopkontak kanggo opsional

Distributor udara minyak SMX-YQ ditumpangi dening pembagi lan distributor progresif baris tunggal modular. Ana siji inlet, rong port inlet udara, 3 nganti 16 port lenga lan outlet udara. Ditrapake kanggo sistem pelumasan lenga lan udara binar siji-baris lan sistem pelumasan lenga lan udara loro-line - progresif.

SMX-YQ Lenga + Udara Dianggo Distributor

  1. Distributor udara minyak SMX-YQ kudu digunakake ing pranata lingkungan ing pranata medium.
  2. Antarmuka udara sing dikompres kudu nganggo sambungan pipa jaringan udara teken lan sistem udara sing darmabakti, dilarang banget karo sambungan saluran pasokan udara liyane sing ora dingerteni, supaya ora kacilakan.
  3. Instalasi distributor online lenga SMX-YQ kudu diwenehi prioritas kanggo ing kahanan apa apik, owah-owahan suhu cilik, non-korosif media bagean kena pengaruh, tau diijini kanggo nginstal ing dangu dening suhu dhuwur radiation baking kesempatan.
  4. Jumlah port outlet distributor udara lenga SMX-YQ kudu diganti, mangga takon instruksi kita, utawa takon langsung.

Kode Pesenan SMX YQ Oil Air Lubrication Distributor Series

HS-SMX-3(08S+16T+24T)-YQ*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) SMX = SMX YQ Oil Air Lubrication Distributor
(3) Nomer Segmen Distributor
(4) Jinis Piston = 04, 08, 16, 24, 32, 40 (Priksa Bagan Ngisor)
(5) Distributor Jinis Minyak lan Udara
(6) Kanggo Informasi Luwih Luwih

SMX-YQ Oil Air lubrication Distributor Informasi Technical

modelTekanan Minyakmeksa AirJinis PistonVolume Feed Minyak
 (ml/stroke)
Pelabuhan Outlet
SMX*-YQ<100 Bar2 ~ 8 bar04T0.042
04S0.081
08T0.082
08S0.161
16T0.162
16S0.321
24T0.242
24S0.481
32T0.322
32S0.641
40T0.42
40S0.81

SMX-YQ Oil Air Lubrication Mixing Valve Dimensi

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak